Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PAOK Salonic, victorie crucială pe terenul rivalei Panathinaikos. Răzvan Lucescu, lider în Grecia

PAOK Salonic, victorie crucială pe terenul rivalei Panathinaikos. Răzvan Lucescu, lider în Grecia

Stranieri

Comentarii

PAOK Salonic a reuşit o victorie extrem de importantă în campionatul elen. Echipa lui Răzvan Lucescu şi-a învins una dintre rivale.

PAOK, lider în Grecia

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică, 31 martie, în deplasare, cu scorul de 3-2, pe Panathinaikos, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei.

Învingătorii au marcat prin Despodov ‘2, Thomas ’37 şi Schwa ’89 (penalty).

Pentru Panathnaikos a înscris Bernard, în minutele 29 şi 90+3. De la Panathinaikos a fost eliminat Palacios, în minutul 89.

În urma acestui rezultat uriaş, PAOK Salonic este lider în clasament, cu 63 de puncte, în timp ce Panathinaikos este pe 3, cuu 59 de puncte.

Răzvan Lucescu, ”şerif” la PAOK şi în cupele europene

”Un meci bun, un meci frumos, o calificare specială. Un sezon magic pentru noi până acum şi cu posibilităţi speciale, cu o perspectivă extraordinară în faţă şi în cupele europene, de ce nu? E normal să sperăm, să avem un vis. Trebuie să fim concentraţi pe următoarele meciuri.

Important e că ne-am calificat. Trăirea meciului din partea mea a început imediat după meciul de la Zagreb când am fost foarte dezamăgit de modul în care noi ne-am bătut singuri.

Am avut ferma convingere că putem întoarce rezultatul la Salonic. Am trăit returul cu atenţie, cu încredere, cu momentul în care am primit golul la 3-0, iar Dinamo Zagreb reuşise să reechilibreze situaţia”, declara antrneorul român, după calificarea în sferturile Conference League.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicgrecia 

viewscnt
Articole similare