Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Răzvan Lucescu după calificarea în sferturile Conference League: ”Am făcut-o şi într-o manieră categorică”. Ce spune despre o posibilă finală

Reacţia lui Răzvan Lucescu după calificarea în sferturile Conference League: ”Am făcut-o şi într-o manieră categorică”. Ce spune despre o posibilă finală
Comentarii

Antrenorul român Răzvan Lucescu (55 de ani) a tras concluziile după ce echipa sa, PAOK Salonic, s-a calificat în sferturile de finală din Conference League.

PAOK Salonic s-a calificat în sferturile Conference League, acolo unde va da piept cu belgienii de la Club Brugge.

La revenirea în România, Răzvan Lucescu a vorbit despre această performanţă, dar şi despre o posibilă finală de cupă europeană la cârma formaţiei elene.

Răzvan Lucescu a tras concluziile: ”Am avut ferma convingere că putem întoarce rezultatul la Salonic”

Pentru Lucescu Junior este al doilea sfert de finală în Conference League pe banca lui PAOK, după ce a reuşit acelaşi lucru şi în sezonul 2021-2022, când grecii au fost eliminaţi de Olympique Marseille, scor 1-3, la general.

”Un meci bun, un meci frumos, o calificare specială. Un sezon magic pentru noi până acum şi cu posibilităţi speciale, cu o perspectivă extraordinară în faţă şi în cupele europene, de ce nu? E normal să sperăm, să avem un vis. Trebuie să fim concentraţi pe următoarele meciuri.

Important e că ne-am calificat. Trăirea meciului din partea mea a început imediat după meciul de la Zagreb când am fost foarte dezamăgit de modul în care noi ne-am bătut singuri.

Am avut ferma convingere că putem întoarce rezultatul la Salonic. Am trăit returul cu atenţie, cu încredere, cu momentul în care am primit golul la 3-0, iar Dinamo Zagreb reuşise să reechilibreze situaţia.

Am sperat că vom reuşi să marcăm şi în repriza secundă şi să ne calificăm fără prelungiri. Am făcut-o şi într-o manieră categorică, cu un fotbal dominant.

Fiecare meci este de jucat. Trebuie să avem respect faţă de muncă, faţă de adversari. Niciun meci nu e uşor. Fiecare adversar are părţile lui forte. Eu cred că suntem bine pregătiţi.

Important e să rămânem organizaţi şi concentraţi la primul meci. Deocamdată ne gândim la sfertul de finală. Ca să ajungi la finală trebuie să treci de un sfert şi de o semifinală, dacă treci", a declarat Răzvan Lucescu, la sosirea în ţară.

Dacă trece de Brugge, PAOK-ul lui Răzvan Lucescu se va duela în semifinale cu Viktoria Plzen (Cehia) sau Fiorentina (Italia).

PAOK Salonic luptă şi pentru câştigarea titlului în Grecia. Cu nouă runde înainte de final, trupa lui Răzvan Lucescu ocupă locul al doilea, cu 60 de puncte, la doar două lungimi în spatele liderului AEK Atena.

Afla mai multe despre: razvna lucescuconference leaguepaok salonic 

viewscnt
Articole similare