Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj o atenţionează pe FCSB, după victoria cu Farul: "Dacă Olaru şi Coman nu ar fi, lucrurile ar sta diferit"

Cristi Balaj o atenţionează pe FCSB, după victoria cu Farul: "Dacă Olaru şi Coman nu ar fi, lucrurile ar sta diferit"

FCSB

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre rezultatele celor de la FCSB obţinute în ultimele etape.

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 la Ovidiu, pe terenul campioanei Farul, după o partidă în care "marinarii" au dominat unele perioade ale jocului. Echipa lui Gică Hagi nu a reuşit să-l învingă pe portarul liderului din Superliga, Ştefan Târnovanu.

Oficialul celor de la CFR Cluj a analizat jocul formaţiei de pe primul loc şi consideră că punctele obţinute în ultima perioadă au fost câştigate în urma unor partide dificile, pentru jucătorii "roş-albaştri".

CFR Cluj s-a încurcat pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, în a doua etapă a play-off-ului. Clujenii au reuşit să scoată doar un punct împotriva formaţiei covăsenene şi s-au îndepărtat semnificativ de obiectivul clubului de la începutul sezonului, câştigarea unui nou titlu în Superliga.

Balaj a remarcat şi importanţa celor doi golgheteri ai FCSB-ului, Darius Olaru şi Florinel Coman, jucători care contribuie la golurile înscrise de vice-campioana României în majoritatea partidelor disputate în Superliga.

Cristi Balaj: "Câştigă greu, echipele adverse joacă mai bine"

"Din păcate, nivelul campionatului a scăzut. Valorile s-au echilibrat şi vedeţi că apar surprize. Echipa de pe primul loc câştigă greu, la un singur gol, cu echipele adverse, care joacă mai bine decât ea, ei trăiesc ceea ce am trăit şi noi cu Dan Petrescu, cu o apărare bună şi victorii la un gol diferenţă.

Dacă Coman şi Olaru nu ar fi la FCSB, lucrurile ar sta diferit. Sunt jucătorii care au adus cele mai multe puncte FCSB-ului. Mă bucur pentru Florinel şi mă aştept să joace la fel pentru echipa naţională. Suntem obligaţi să sperăm", a declarat preşedintele celor de la CFR Cluj, la Playsport.

Afla mai multe despre: cfr clujcristi balajfcsbfarul 

viewscnt
Articole similare