Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică i-a cerut plecarea de la FCSB, ca să se salveze! "E singura soluţie". MM îl consideră "cel mai talentat fotbalist"

Dică i-a cerut plecarea de la FCSB, ca să se salveze! "E singura soluţie". MM îl consideră "cel mai talentat fotbalist"

FCSB

Comentarii

Situaţia în care a ajuns cel mai talentat fotbalist de la FCSB, după cum consideră Mihai Stoica, continuă să fie subiect de dezbatere. Antrenorul Nicolae Dică e de părere că fotbalistul de 21 de ani ar trebui să plece sub formă de împrumut, până când postul pe care a dat cel mai bun randament se va elibera.

Nicolae Dică vrea ca un fotbalist de la FCSB să-şi salveze cariera: "Să plece împrumut undeva"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, încă are răbdare cu Octavian Popescu, cel care în acest sezon a marcat de trei ori şi a pasat decisiv de trei ori, în 32 de meciuri. Totuşi, forma atacantului lateral a scăzut de la sezon la sezon, faţă de stagiunea în care a debutat şi a impresionat cu reuşitele sale. 

După ce l-a antrenat pe Octavian Popescu, Nicolae Dică i-a recomandat să plece sub formă de împrumut la alt club, în cazul în care Florinel Coman nu va fi vândut, pentru ca Tavi să-şi recapete postul de atacantal lateral stânga, acolo unde a avut cele mai bune prestaţii. 

"E de perspectivă. Dacă îi dai în cap, e greu ca un jucător... Trebuie să fii prea puternic ca să treci peste asta. Faci mai bine să-l scoţi pe Radaslavescu în minutul 28 decât să-l bagi pe Tavi? Tavi nu poate juca cu spatele la poartă, dacă e băgat atacant. Cât am fost eu acolo, chiar dacă n-a avut realizările dinainte, ca atitudine, defensiv, era foarte bine. E un jucător de perspectivă şi trebuie să-i dai încredere, va veni şi momentul în care el va avea realizări. 

Singura soluţie pentru Tavi ar fi, cred eu... Dacă Florinel Coman nu este transferat în vară, el nu are cum să joace în partea stângă. Să plece împrumut undeva. De asta zic că trebuie să plece (n.r. - din vară revine şi Musi la FCSB)", a declarat fostul antrenor de la FCSB, pentru Orange Sport. 

Basarab Panduru îl atenţionează pe Octavian Popescu: "Atitudinea nu e care trebuie"

Fostul fotbalist a sesizat şi o cădere din punct de vedere al atitudinii în privinţa lui Octavian Popescu. 

"Atitudinea nu e care trebuie, nu face ce trebuie. Poţi juca prost, poţi să nu treci de adversar, dar dacă stai cu mingea la picior şi dai piciorul peste minge... Ăla nu e fotbal, ia mingea şi intră cu cea mai mare viteză în adversar, poate nu-ţi iese, dar nu îşi reproşează nimeni. 

Ajungi după un an şi ceva să fii rezerva lui Radaslavescu... nu poţi mai jos de atât, nu ai fost convocat nici la U21. Când l-ai luat din partea stângă pe Tavi şi l-ai pus oriunde, i-ai luat tot", a spus expertul Orange Sport. 

Basarab Panduru l-a îndemnat pe Eduard Radaslavescu să o părăsească pe FCSB şi i-a indicat clubul unde ar trebui să facă pasul. 

Afla mai multe despre: nicolae dicamm stoicaoctavian popescuoctavian popescu fcsb 

viewscnt
Articole similare