Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, "distrus" de italieni după primul eşec al Parmei pe propriul teren: "A dispărut complet"

Dennis Man, "distrus" de italieni după primul eşec al Parmei pe propriul teren: "A dispărut complet"

Stranieri

Comentarii

Dennis Man, golgheterul Parmei în acest sezon, în Serie B, a avut parte de o prestaţie modestă, comparativ cu majoritatea meciurilor sale, în ultima etapă din a doua ligă italiană.

După două prestaţii stelare în tricoul echipei naţionale, Dennis Man s-a întors la echipa sa de club, Parma, acolo unde a avut loc de o revenire dezastruoasă. "Cruciaţii" au suferit primul eşec pe teren propriu în actuala stagiune, cu scorul de 0-2, în faţa celor de la Catanzaro, echipa de pe locul cinci în clasamentul din Serie B.

Parma rămâne pe prima poziţie şi îşi păstrează şansele la promovarea în Serie A. Echipa lui Man şi Mihăilă este la şapte puncte în faţa echipei de pe poziţia secundă, Como, cu doar şapte echipe rămase de disputat. Dennis Man a fost titular la Parma în meciul împotriva celor de la Catanzaro şi a bifat 73 de minute.

Românul a avut parte de o prestaţie modestă, în flancul drept al atacului. Jurnaliştii de la Parma Live au fost neiertători la adresa internaţionalului român. Italienii i-au acordat doar nota 4.5 pentru prestaţia sa din meciul cu Catanzaro, cea mai mică notă primită de jucătorii echipei gazde. Valentin Mihăilă a rămas pe banca de rezerve pentru toate cele 90 de minute, la partida împotriva lui Catanzaro.

Italienii au analizat prestaţia lui Dennis Man

"A jucat foarte, foarte prost astăzi! Toate ocaziile bune de gol i-au aparţinut, dar le-a irosit pe toate. A încercat să dribleze fără un ritm sau un motiv anume şi a dispărut complet din joc. Pecchia îl mută în toată zona ofensivă, dar astăzi nu a reuşit nimic", au notat italienii despre prestaţia lui Man.

Afla mai multe despre: dennis manparmavalentin mihailaserie bcatanzaro 

viewscnt
Articole similare