Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A avut o evoluţie ireproşabilă”. Întrebat cine a fost cel mai bun jucător cu Farul, MM Stoica a dat un răspuns deosebit | EXCLUSIV

”A avut o evoluţie ireproşabilă”. Întrebat cine a fost cel mai bun jucător cu Farul, MM Stoica a dat un răspuns deosebit | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la jocul făcut de FCSB în deplasarea de la Ovidiu, acolo unde s-a duelat şi a câştigat contra campioanei Farul Constanţa. Oficialul roş-albaştrilor a numit jucătorul care i s-a părut că a avut cea mai bună evoluţie.

FCSB a reuşit să câştige pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în etapa a doua din play-off-ul Superligii României.

La finalul partidei de la Ovidiu, reacţiile nu au lipsit. Gigi Becali şi Mihai Stoica şi-au exprimat punctele de vedere cu privire la jocul FCSB-ului şi lupta la titlu în România.

Cine l-a impresionat cu adevărat pe Mihai Stoica în meciul cu Farul:”A fost un meci foarte dificil”

Mai mult, Mihai Stoica a fost întrebat dacă pentru el jucătorul meciului a fost unul dintre Ştefan Târnovanu şi Adrian Şut. Portarul roş-albaştrilor a avut multe intervenţii bune în faţa Farului, în timp ce mijlocaşul de 24 de ani a marcat golul victorie.

Dar oficialul FCSB-ului a oferit un alt răspuns. Mihai Stoica este de părere că cel mai bun jucător a fost Vlad Chiricheş. Acesta a fost la prima sa apariţie în 2024 într-un meci oficial.

Fundaşul central a revenit după o lungă şi anevoioasă accidentare, una suferită în eşecul cu UTA Arad din campionat (1-2), la data de 28 august 2023.

Iar Mihai Stoica s-a bucurat că Vlad Chiricheş a putut să rămână pe teren tot meciul şi că nu a acuzat alte probleme medicale.

”Chiricheş. Pentru că a avut o evoluţie ireproşabilă şi pentru că a dus 96 de minute în condiţiile în care nu jucase de atâta timp şi avea doar 60 de minute jucate în amicalul cu Buzăul pe un teren de antrenament.

I-am ţinut pumnii strânşi să poată să termine meciul pentru că a fost un meci foarte dificil. Farul este o echipă redutabilă mai ales acasă. E o echipă foarte greu de bătut.

Recunosc că am câştigat cu şansă, dar nu cred că meritam să pierdem. După ce s-a jucat, cred că un rezultat corect era unul de egalitate”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

La finalul meciului cu Farul, Vlad Chiricheş s-a arătat mulţumit şi s-a gândit la meciul următor, cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicavlad chiriches 

viewscnt
Articole similare