Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş a mai oferit o veste excelentă, după ce a revenit pe teren şi FCSB s-a distanţat în fruntea Superligii

Vlad Chiricheş a mai oferit o veste excelentă, după ce a revenit pe teren şi FCSB s-a distanţat în fruntea Superligii

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (34 de ani) a revenit pe teren, după accidentarea suferită în urmă cu jumătate de an. Titular cu Farul Constanţa, fundaşul central s-a arătat mulţumit şi s-a gândit la meciul următor, cu Universitatea Craiova.

Vlad Chiricheş, după ce FCSB a învins Farul cu 1-0, în play-off-ul Superligii

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii. Singurul gol al meciului a fost marcat de Adrian Şut, în minutul 82, în urma unui corner. 

A fost primul meci al lui Vlad Chiricheş după aproximativ şase luni, perioadă grea în care s-a recuperat după accidentarea suferită în startul campionatului. Fundaşul central a fost titular, echipa nu a primit gol, iar jucătorul a punctat mai multe aspecte, printre care şi faptul că FCSB a reuşit să se impună, deşi n-a jucat spectaculos. 

De asemenea, el a mai oferit vestea că se simte bine după efort, semn că s-a recuperat total după perioada de inactivitate. 

"A fost un meci greu, disputat. Am suferit un pic, au avut o posesie foarte bună, au pus în practică un joc bun, combinativ, care ne-a pus probleme. Momente ca acesta sunt importante, echipa arată că are caracter şi poate câştiga şi atunci când nu joacă extraordinar. Adi Şut a lovit-o bine şi s-a dus în poartă, e important că marcăm şi din faze fixe, că sunt detalii care pot decide meciul. 

(n.r. - după şase luni pe teren) A fost un moment frumos pentru mine, mă bucur că am revenit, că am dus cu bine cele 90 de minute. E important că mă simt bine după meci şi sper să continui să joc, ca să-mi ajut echipa să câştige campionatul. Cred că e mult spus că sunt antrenorul din teren, încerc doar să ajut echipa cu experienţa mea, din anii cât am jucat afară. 

Cu Craiova ne aşteaptă un meci greu, important şi e clar că va fi o luptă acerbă pentru victorie şi sperăm să ieşim noi bine. Ştiu că pentru Radaslavescu nu e un lucru bun să fie schimbat atât de devreme, nu e un lucru bun pentru un tânăr, dar sper să aibă încredere în calităţile lui şi o să-i vină şi lui şansa, să se antreneze bine", a declarat Vlad Chiricheş, după ce FCSB a învins Farul cu 1-0 şi s-a distanţat la şapte puncte de locul secund in Superliga. 

În clasament, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: vlad chirichesvlad chiriches farul fcsbrevenire vlad chiriches fcsb 

viewscnt
Articole similare