Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi primeşte acelaşi tratament la Alaves! Ce s-a întâmplat în ultimul meci, deşi a marcat pe Metropolitano. Raţiu a jucat azi 75 de minute

VIDEO | Ianis Hagi primeşte acelaşi tratament la Alaves! Ce s-a întâmplat în ultimul meci, deşi a marcat pe Metropolitano. Raţiu a jucat azi 75 de minute
Comentarii

Ianis Hagi a văzut de pe bancă eşecul lui Alaves cu Sociedad, din LaLiga, în timp ce Andrei Raţiu

Ianis Hagi a rămas rezervă neutilizată în ultimul meci din LaLiga

Echipa spaniolă Alaves, fără românul Ianis Hagi, a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Real Sociedad, în etapa a 30-a din La Liga.

Deşi a marcat luni pentru naţionala României, la Madrid, cu echipa Columbiei, mijlocaşul român Ianis Hagi nu are loc în angrenajul gândit, la Alaves, de antrenorul Luis Garcia. Românul a rămas pe banca rezervelor pe întreg parcursul meciului cu Real Sociedad.

La meciul cu numărul 600 din istorie, echipa românului a trecut pe lângă gol în prima repriză, când Luis Rioja a luat la ţintă bara. 

Sociedad a fost mai eficientă: Pacheco a marcat primul lui gol în La Liga. În prelungiri, Alaves a atacat chiar şi cu portarul, dar nu a înscris, iar Sociedad a obţinut a treia victorie consecutivă. Alaves rămâne cu un singur succes în ultimele opt etape şi este pe locul 13. 

În clasament, Real Sociedad are 49 de puncte şi ocupă poziţia a 6-a, iar Alaves este pe locul 13, cu 32 de puncte.

Girona - Betis 3-2

Ploaia torenţială din Catalunia a facilitat spectacolul la Girona - Betis. Scorul a fost deschis de Dovbik, adversarul României de la Euro. Andaluzii au egalat la ultima faza a primei reprize. David Lopez a gafat colosal, iar Willian Jose a reuşit un lob splendid peste Gazzaniga. Repriza a doua a fost tot un duel între Dovbik si Jose. Cei doi atacanţi au marcat din nou, iar partida parea că se scurge spre un egal. În prelungiri, Stuani le-a adus victoria catalanilor, care au rămas la două puncte în spatele vecinilor de la Barcelona. 

Celta Vigo - Rayo Vallecano 0-0

Raţiu a evoluat 75 de minute în Celta - Rayo. Românul nu a fost titular, dar a profitat de accidentarea lui Alvaro Garcia. Fundaşul lui Rayo a fost foarte ofensiv după pauză. Din păcate, atât şutul său, cât şi centrarea pentru Isi Palazon, au fost fără rezultat pe tabelă. La ultima fază a partidei de pe Balaidos, Carles Perez a zguduit bara porţii lui Dimitrievski, iar meciul s-a terminat 0-0. 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi alavesrezultate spaniarezultate laliga 

viewscnt
Articole similare