Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Petrescu după ce a ajuns pe ultimul loc în Coreea de Sud: "Îmi e ruşine. Îmi prezint scuzele"

Reacţia lui Dan Petrescu după ce a ajuns pe ultimul loc în Coreea de Sud: "Îmi e ruşine. Îmi prezint scuzele"

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu are parte de o perioadă dificilă în Coreea de Sud, pe banca celor de la Jeonbuk. Tehnicianul român este aproape de demitere după ce a adus echipa pe ultimul loc în Coreea de Sud.

Fostul tehnician al celor de la CFR Cluj are mari probleme în Coreea de Sud după ce formaţia sa, Jeonbuk, este fără victorie de opt meciuri, în toate competiţiile. Situaţia lui Petrescu s-a înrăutăţit după ultima înfrângere din campionat, în faţa celor de la Jeju United, cu scorul de 2-0.

Pentru Jeju au marcat Yeo Hong-Gyu în minutul 30 şi Jn Seong-Uk în minutul 90+8. În minutul 80, de la Jeonbuk a fost eliminat Kim Jin-Su.

După cinci etape, Jeonbuk este pe ultimul loc în clasament, cu doat trei puncte. Jeju ocupă poziţia a şasea, cu şapte puncte. Dan Petrescu a oferit o reacţie după înfrângerea echipei sale, a doua în acest campionat pentru Jeonbuk.

Dan Petrescu, primă reacţie după o nouă înfrângere în Coreea de Sud

"Îmi prezint scuzele fanilor, care au traversat o lungă distanţă să fie alături de noi. E un rezultat dezamăgitor. În prima repriză, chiar dacă nu a fost atât de bună, am creat trei-patru ocazii. Pe de altă parte, Jeju a înscris la singura ocazie. În partea secundă au fost mai mult. 

Când am luat roşu, lupta a devenit dificilă. Am ratat multe ocazii. Nu e vorba doar de jocul de astăzi. Îmi pare rău de jucători şi de fani care au venit de departe. E un moment dificil.

Îmi e ruşine de mine. Ce trebuie să facem este să creştem atmosfera. Nu mai e mult timp până la următorul meci. Jucătorii creează ocazii meci de meci, dar nu reuşesc să marcheze, aşa că e frustrant", a spus Dan Petrescu, conform chosun.com

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukcoreea de sud 

viewscnt
Articole similare