Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coincidenţă teribilă! Veste proastă pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud, în ziua în care Adi Mutu şi-a dat demisia de la CFR

Coincidenţă teribilă! Veste proastă pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud, în ziua în care Adi Mutu şi-a dat demisia de la CFR

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu are parte de o perioadă nefastă în Coreea de Sud. Tehnicianul lui Jeonbuk a avut parte de un nou rezultat negativ, pe început de sezon, în campionatul Coreei de Sud.

Fostul tehnician al celor de la CFR Cluj, devenit antrenor principal al sud-coreenilor de la Jeonbuk în luna iunie a anului 2023 are parte de o perioadă dificilă, pe banca sud-coreenilor. După anunţul lui Adrian Mutu legat de plecarea sa de la CFR Cluj, în urma înfrângerii clare de pe terenul Corvinului Hunedoara, în sferturile Cupei României, CFR Cluj va trebui să-şi găsească un nou tehnician într-un timp cât mai scurt.

"Feroviarii" au suferit una dintre cele mai ruşinoase înfrângeri din istoria recentă a clubului, formaţie cu cinci titluri în Superliga în ultimul deceniu. 4-0 a fost scorul înfruntării disputate la Hunedoara, în faţa Corvinului.

Formaţia din liga secundă va evolua în semifinalele Cupei României, după ce s-a impus în faţa fostei campioane a României. Locul lui Dan Petrescu pe banca tehnică a celor de la Jeonbuk este incert, după seria modestă de rezultate în competiţia internă.

Dan Petrescu, rezultate nesatisfăcătoare la Jeonbuk

Jeonbuk a suferit un nou eşec, într-o partidă care a avut loc în aceeaşi zi în care Adi Mutu şi-a dat demisia de la CFR. 2-0 a fost scorul în favoarea celor de la Jeju, în partida cu Jeonbuk, un meci al etapei a 5-a din campionatul Coreei de Sud.

Jeonbuk este pe ultimul loc în Coreea de Sud după cinci runde, cu doar trei puncte acumulate şi fără victorie în actuala stagiune. Echipa lui Petrescu este fără victorie în ultimele opt meciuri, în toate competiţiile.

Gruparea sud-coreeană a încheiat stagiunea precedentă pe locul patru în play-off-ul competiţiei interne din Coreea de Sud, o clasare care l-a ţinut pe Dan Petrescu pe banca celor de la Jeonbuk.

Acesta a avut un parcurs bun şi în Liga Campionilor Asiei, competiţie în care Jeonbuk a fost eliminată în faza sferturilor, după o înfrângere în faţa campioanei Coreei de Sud, Ulsan.

Afla mai multe despre: dan petrescuadi mutuadrian mutucfr clujcorvinul hunedoarajeonbuk 

viewscnt
Articole similare