Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj: "Nu pot accepta această umilinţă. Eu am un caracter de campion şi o mentalitate de învingător"

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj: "Nu pot accepta această umilinţă. Eu am un caracter de campion şi o mentalitate de învingător"

CFR Cluj

Comentarii

Venit la CFR Cluj la finalul lunii ianuarie, Adrian Mutu şi-a dat demisia de pe banca tehnică a ardelenilor în urma înfrângerii suferite pe terenul Corvinului, scor 0-4, în Cupa României.

Corvinul Hunedoara a produs marea surpriză şi a eliminat-o pe CFR Cluj din sferturile Cupei României, graţie victoriei de marţi seara, scor 4-0. În urma acestei înfrângeri, Adrian Mutu i-a anunţat pe şefii ardelenilor că demisionează de pe banca tehnică a echipei.

  • 11 meciuri a bifat Adrian Mutu în cele două luni petrecute pe banca CFR-ului: 5 victorii, 3 remize şi 3 înfrângeri

"Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilinţă. Eu am o altă mentalitate, una de învingător.

Demisia mea este de la ora 11:00 dimineaţa pe biroul preşedintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aştept s-o aprobe şi domnul Varga, apoi ne strângem mâinile.

A fost o umilinţă prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur şi simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanţă în continuare, dar e greu în aceste condiţii, pe care le-aţi văzut şi dumneavoastră. E vorba despre evoluţia pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situaţie, dar eu, Adrian Mutu, am stat şi m-am gândit toată noaptea şi, pur şi simplu, nu pot accepta aşa ceva.

Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist şi de om. Şi a principiilor mele de viaţă” , a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Corvinul Hunedoara - CFR Cluj 4-0

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat-o din Cupa României, marţi seara, pe CFR Cluj, de care a trecut cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

Clujenii au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67, Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu.

Scorul final a fost stabilit de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în minutul 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Afla mai multe despre: adrian mutucfr cluj 

viewscnt
Articole similare