Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic, dezamăgit după ce Dinamo a fost egalată în minutul 90+13: "Nu e la fel fără fani. Îmi pare rău pentru copiii prezenţi"

Zeljko Kopic, dezamăgit după ce Dinamo a fost egalată în minutul 90+13: "Nu e la fel fără fani. Îmi pare rău pentru copiii prezenţi"
Comentarii

Zeljko Kopic a tras primele concluzii după ce echipa sa, Dinamo Bucureşti, a fost egalată în ultimul minut al partidei dintre Dinamo şi Petrolul, ultima a etapei cu numărul doi, din play-out-ul Superligii.

Antrenorul "câinilor roşii" a vorbit despre modul în care elevii săi au gestionat finalul de meci, perioadă a jocului în care Petrolul a preluat complet iniţiativa şi a dominat. Dinamoviştii au avut mari probleme cu atacurile oaspeţilor de pe final, atacuri în valuri care au rezultat la golul marcat de Gicu Grozav, din penalty, în prelungirile partidei.

Kopic şi-a cerut scuze în faţa copiiilor prezenţi pe stadion şi regretă faptul că suporterii clubului nu pot ajuta echipa de pe stadion, după sancţiunea primită de club, după incidentele de la meciul cu UTA Arad. Tehnicianul croat a vorbit şi despre situaţia lui Dennis Politic, unul dintre oamenii de bază de la Dinamo.

Zeljko Kopic: "E greu când iei gol şi pierzi puncte"

"În prima repriză am jucat bine, am controlat şi nu le-am dat prea multe şanse. Planul din a doua repriză a fost să menţinem acelaşi ritm şi să punem presiune. Ei au început să câştige dueluri, le-am dat faulturi uşoare, iar apoi am făcut această greşeală şi au primit penalty.

Eu nu vorbesc niciodată despre deciziile de arbitraj. Bineînţeles că sunt dezamăgit, e greu când iei gol în finalul meciului şi pierzi puncte. Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj pentru că nimic nu se va schimba. Asta este.

Nu am reacţionat foarte bine la mingile lungi jucate de ei, iar ei au venit peste noi. Ideea a fost să ţinem de minge, să folosim spaţiile din spatele apărării lor, dar nu am reuşit să facem acest lucru. Am avut această problemă şi în meciurile trecute, aşa că vedem cum putem să rezolvăm.

Planul cu Dennis Politic a fost să joace 60 de minute, deoarece venea după accidentare. Îmi pare rău şi pentru copiii prezenţi la meci, deoarece au creat o atmosferă frumoasă.

Nu e la fel să joci fără fani, îţi dau acea energie extra de care ai nevoie. În unele meciuri, când a fost greu, fanii ne-au dat energie şi am reuşit să mergem până la capăt", a declarat Kopic la finalul meciului.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestipetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare