Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Stângă, mulţumit după Dinamo - Petrolul: "Ar fi fost nedrept dacă n-am fi scos măcar un punct"

Florin Stângă, mulţumit după Dinamo - Petrolul: "Ar fi fost nedrept dacă n-am fi scos măcar un punct"

Petrolul

Comentarii

Florin Stângă, antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti, a vorbit despre remiza dintre Dinamo şi echipa sa, din ultimul meci al etapei a 2-a din play-out-ul Superligii, scor 1-1.

Tehnicianul "lupilor galbeni", Florin Stângă, a tras concluziile după remiza echipei sale de pe stadionul Arcul de Triumf, în faţa celor de la Dinamo. Stângă a pus accentul pe importanţa grupului la Petrolul şi a ţinut să le transmită jucătorilor săi că se va baza pe întreg lotul preluat de la fostul antrenor, Florin Pârvu.

De asemenea, antrenorul ploieştenilor spune că egalul este rezultatul minim pe care echipa sa ar fi trebuit să-l obţină, în condiţiile în care Petrolul a dominat partida, în actul secund.

Florin Stângă: "În repriza a doua am dominat-o pe Dinamo la toate capitolele"

"N-am avut energie, n-am avut curajul de a juca, în repriza a doua am avut un meci foarte bun, am dominat-o pe Dinamo la toate capitolele.

Din păcate înaintea acestui meci am avut multe meciuri în care nu am marcat în deplasare, sper să schimb această mentalitate, să avem mai multa încredere în noi.

(n.r. în timpul analizei VAR) Am fost foarte calm, am fost concentrat să văd ce se întamplă. Ar fi fost nedrept fotbalul faţă de noi dacă n-am fi scos măcar un punct.

Vreau să le mulţumesc jucătorilor care au fost pe banca de rezervă, vreau să le transmit public că toţi sunt titulari. Sunt mândru de jucători, şi mă bucur că au fost înţelegători, că echipa este pe primul loc, cel mai important lucru este echipa, şi apoi individul.

Cu siguranţă avem jucători valoroşi, important este că trebuie să înţeleagă că trebuie să dea mult mai mult la fiecare meci şi să nu se mulţumească cu puţin, în prima repriza s-au mulţumit cu puţin.

În primul rând nu discut despre arbitraj, dacă nu s-a dat înseamnă că n-a fost. Ăsta e fotbalul, iar în privinţa lui Gicu, este unul dintre cei mai valoroşi jucători din echipa noastră, din păcate, şi el mai ratează.", a declarat Stângă, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: florin stangapetrolul ploiestidinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare