Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători de la Fenerbahçe au fost convocaţi la comisia de disciplină după incidentele de la meciul cu Trabzonspor

Trei jucători de la Fenerbahçe au fost convocaţi la comisia de disciplină după incidentele de la meciul cu Trabzonspor
Comentarii

Federaţia turcă de fotbal a anunţat, luni, că trei jucători de la Fenerbahçe au fost convocaţi pentru a se prezenta în faţa Comisiei de Disciplină. Incidentele violente au avut loc în timpul meciului Trabzonspor-Fenerbahçe (2-3) din 17 martie.

Printre cei trei se află Internaţionalul nigerian Bright Osayi-Samuel şi fundaşul olandez Jayden Oosterwolde.

Mai mulţi jucători de la Fenerbahçe au reacţionat după ce au fost agresaţi pe teren de fanii lui Trabzonspor care sărbătoreau victoria la fluierul final. Bright Osayi-Samuel a lovit cu pumnul un fan, care intrase pe teren cu faţa mascată.

Aţi doi jucători de la Fenerbahçe, printre care şi fundaşul olandez Jayden Oosterwolde, care l-a lovit pe acelaşi fan, şi doi angajaţi ai clubului au fost de asemenea convocaţi pentru "bătăi", a precizat Federaţia într-o declaraţie. Un antrenor secund de la Trabzonspor se va prezenta, de asemenea, în faţa comisiei de disciplină.

Treisprezece suporteri ai lui Trabzonspor au fost arestaţi după incidentele violente. Săptămâna trecută, secretarul general al Trabzonspor, Kemal Ertürk, a cerut ca aceşti suporteri "care au fost arestaţi pe nedrept (...) să fie eliberaţi cât mai repede posibil".

Decizia federaţiei turce vine în contextul în care consiliul de administraţie al Fenerbahçe va organiza marţi, o adunare generală extraordinară pentru a "studia măsurile care trebuie luate, inclusiv retragerea echipei noastre de fotbal de seniori din Superligă", în urma incidentelor violente de la Trabzonspor din 17 martie.

Afla mai multe despre: fenerbahceturcia 

viewscnt
Articole similare