Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primul verdict după penalty-ul controversat din care Petrolul a egalat cu Dinamo: "Nu cred că face ce trebuie Amzăr"

VIDEO | Primul verdict după penalty-ul controversat din care Petrolul a egalat cu Dinamo: "Nu cred că face ce trebuie Amzăr"
Comentarii

Experţii Orange Sport a dat verdictul, după ce din duelul dintre Musi şi Amzăr a rezultat penalty-ul din care Petrolul a smuls un punct cu Dinamo.

Penalty-ul primit de Petrolul cu Dinamo a fost analizat după meci! La ce verdict s-a ajuns

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, în etapa a doua din play-out-ul Superligii. Horaţiu Feşnic a fost nevoit să ia o decizie importantă, în prelungirile partidei, atunci când a dictat penalty, în cele din urmă. 

În minutul 90+2, Musi a preluat în careul advers cu Amzăr în spatele său, iar dinamovistul a pus ambele mâini pe adversarul de la Petrolul, care a căzut. Centralul a arătat corner, însă din cabina VAR a fost oprit, pentru ca faza să fie analizată. 

Au urmat 10 minute în care s-a analizat atât un posibil offside, cât şi duelul dintre cei doi adversari, iar după perioada lungă de aşteptate Feşnic a fost chemat la monitorul VAR, de unde a dictat lovitura de pedeapsă. 

Experţii Orange Sport au analizat faza în urma căreia Dinamo a ratat cele trei puncte. 

"E grea rău. Văd şi mâna stângă pe umăr, văd şi mâna dreaptă. Dacă pică, pică de la mâna stângă, aia dreaptă era pe piept. Căzătura pe spate e cauzată de mâna de pe umăr. E complicată şi m-aş duce poate mai mult spre penalty, nu cred că face ce trebuie Amzăr. E o fază complicată. Văd mâinile, văd că nu ajunge la minge, pare că şi alunecă puţin", a spus expertul Orange Sport, care a fost completat de fostul arbitru Constantin Zotta: "E clar că ambele mâini sunt pe el". 

Comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, a susţinut că Feşnic a acordat corect lovitura de pedeapsă pentru oaspeţi: "Pentru mine e clar. Mi se pare că Musi nu dă în minge din cauza lui Amzăr"

În urma celor 90 de minute de pe stadionul de la Arcul de Triumf, Dinamo este pe locul 15, cu 16 puncte, în timp ce Petrolul a făcut 22 de puncte şi este pe 11, în play-out-ul Superligii.

Afla mai multe despre: dinamo petrolulpenalty dinamo petrolulhoratiu fesnic 

viewscnt
Articole similare