Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un arbitraj penibil”. Amzăr a izbucnit după ce a provocat penalty-ul Petrolului: ”Aveam mâinile pe el, dar nu l-am tras absolut deloc”

”Un arbitraj penibil”. Amzăr a izbucnit după ce a provocat penalty-ul Petrolului: ”Aveam mâinile pe el, dar nu l-am tras absolut deloc”
Comentarii

Jucătorul celor de la Dinamo, Costin Amzăr (20 de ani), a tras concluziile după ce a fost implicat în faza din care Petrolul a egalat la 1 în meciul direct.

Dinamo şi Petrolul au încheiat la egalitate, scor 1-1, în ultimul meci din etapa a doua a play-out-ului din Superliga României.

Partida de pe ”Arcul de Triumf” a fost plin de evenimente. Gabriel Moura a deschis scorul pentru dinamovişti în prima repriză, în minutul 39.

Reacţia lui Amzăr după Dinamo - Petrolul 1-1

Dar cea mai controversată fază a avut loc fără îndoială în prelungirile partidei. Mai exact, în minutul 90+2 are loc un contact între Amzăr şi Musi, în careul lui Dinamo. Pe reluări se vede că fundaşul dinamovist îl trage pe jucătorul advers.

După o verificare VAR de 10 minute, se dictează penalty pentru Petrolul. Gicu Grozav a marcat golul egalizator în minutul 90+13.

La finalul meciului, Costin Amzăr a reacţionat şi a comentat arbitrajul din această partidă. Jucătorul lui Dinamo a precizat că echipa bucureşteană a dominat partida cu Petrolul.

”Am făcut un meci bun, am dominat de la un cap la altul. În seara asta chiar vreau sa vorbesc despre arbitraj. A fost un arbitraj penibil. Mai bine să ne lase pe noi să ne arbitrăm singuri.

A venit mingea din centrare, eram cu mâinile lângă el (n.r. Musi), el a încercat să şuteze, aveam mâinile puse pe el, a căzut, dar nu l-am tras absolut deloc. Mai bine să ne lase să arbitrăm noi singuri că e mai bine.

A fost un meci mai greu penteu noi fără suporteri în tribune, dar asta e. A fost un meci greu fără suporteri”, a declarat Amzăr, după meci.

Afla mai multe despre: dinamocostin amzarsuperliga 

viewscnt
Articole similare