Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rică Neaga propune atacantul ideal pentru România la EURO: „O soluţie viabilă!” Edi Iordănescu nu l-a folosit în meciurile amicale

Rică Neaga propune atacantul ideal pentru România la EURO: „O soluţie viabilă!” Edi Iordănescu nu l-a folosit în meciurile amicale
Comentarii

Rică Neaga consideră că Louis Munteanu ar putea ajuta România la EURO 2024.

Rică Neaga a numit atacantul ideal pentru România la EURO

Rică Neaga are mare încredere că Louis Munteanu poate ajuta echipa naţională la EURO, deşi atacantul de la Farul nici măcar nu a fost în lot pentru meciurile amicale cu Irlande Nord şi Columbia. Edi Iordănescu a preferat să-i cheme pe George Puşcaş, Denis Alibec şi Florin Tănase.

Totuşi, fostul fotbalist consideră că Lous Munteau este o soluţie viabilă pentru naţională, chiar la acest turneu final din Germania.

„Da, Louis Munteanu e un atacant foarte bun. Mie îmi place foarte mult Louis Munteanu şi cred că e o soluţie viabilă şi pentru echipa naţională. Chiar acum, la EURO”, a declarat Rică Neaga pentru Orange Sport.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gică Popescu a spus echipele din Superliga care îşi permit să-l transfere pe Louis Munteanu | EXCLUSIV

Preşedintele de la Farul Constanţa, Gică Popescu, şi-a spus părerea despre posibilitatea ca Louis Munteanu să-şi continue cariera la un alt club din Superliga.

"Sunt convins că poate. Rapid a investit foarte mult, FCSB de asemenea îşi permite să plătească jucători la nivelul campionatelor de afară. Sunt cluburi care îşi merit să-l transfere definitiv pe Louis Munteanu sau orice alt jucatător român care joacă în străintate", a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport. 

Cât despre viitorul atacantului care i-a adus titlul Farului în sezonul trecut, Gică Popescu n-a putut oferi detalii în acest moment. "Baciul" l-a evidenţiat şi pe Ionuţ Cojocaru, fotbalistul de 20 de ani introdus de Gică Hagi în victoria cu Rapid, scor 2-1, în prima etapă din play-off. 

"Nu am discutat cu Louis despre următorul sezon, vrem să închidem cât mai bine acest sezon. Suntem foarte bucuroşi cu toate dificultăţile la nivel de jucători accidentaţi, foarte mulţi jucători pe care nu i-am putut folosi. Au plecat, n-am mai aliniat 11-le de anul trecut şi chiar aşa am ajuns în play-off. 

Louis e într-o revenire de formă foarte bună, mi-a plăcut şi evoluţia lui Cojocaru, care a jucat foarte bine cu Rapid. E un jucător care mie îmi place foarte mult, cu un potenţial nemaipomenit", a mai spus Gică Popescu pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: louis munteanufarulechipa nationala 

viewscnt
Articole similare