Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Andrea Mandorlini după zvonurile venirii sale la CFR: "E a doua oară când vin"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Andrea Mandorlini după zvonurile venirii sale la CFR: "E a doua oară când vin"

CFR Cluj

Comentarii

Andrea Mandorlini a vorbit despre zvonurile venirii sale la CFR Cluj şi despre venirea sa la Cluj-Napoca, care a coincis cu plecarea lui Adrian Mutu.

Mandorlini a părăsit-o pe CFR Cluj în luna ianuarie a acestui an, după o înfrângere şocantă în Superliga, pe terenul celor de la FC Botoşani. Tehnicianul italian a oferit o primă reacţie după ce numele său a apărut în lista scurtă a antrenorilor care o pot prelua pe CFR Cluj după plecarea lui Adrian Mutu.

Mutu şi-a dat demisia de la CFR după înfrângerea umilitoare suferită pe terenul Corvinului Hunedoara, cu scorul de 4-0, meci din sferturile de finală ale Cupei României.

Ce a spus Andrea Mandorlini despre revenirea la CFR Cluj

"Eu sunt la Cluj pentru următoarele 15 zile, sunt aici pentru alte probleme, nu pentru asta. Nu ştiu nimic.  Trebuie să aşteptăm puţin. E a doua oară când vin, nu ştiu încă, văd că lucrurile nu merg bine. Sigur, a fost un joc dezastruos, dar în fotbal se mai întâmplă.

Da, am suferit pentru jucători, pentru suporteri, pentru patron, sigur că a fost o partidă dezastruoasă.", a declarat Andrea Mandorlini, pentru Orange Sport.

CFR Cluj o înfruntă pe Rapid în următoarea etapă din Superliga. Pentru partida care se va disputa pe stadionul giuleştenilor, pe banca ardelenilor vor sta Ovidiu Hoban şi Francisc Dican. Oficialii clubului au luat această decizie şi au transmis-o sub forma unui comunicat. 

"Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici şi că avem capacitatea de a ne ridica. Am reuşit în trecut, vom reuşi ca şi acum să ducem mai departe spiritul alb vişiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia şi vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Aşadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului", au scris cei de la CFR pe paginile oficiale.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorliniadrian mutunelutu varga 

viewscnt
Articole similare