Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare incredibilă de situaţie la CFR Cluj! Cine va fi, de fapt, noul antrenor al echipei. Andrea Mandorlini va fi doar consultant

Răsturnare incredibilă de situaţie la CFR Cluj! Cine va fi, de fapt, noul antrenor al echipei. Andrea Mandorlini va fi doar consultant

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj nu îl va avea antrenor principal pe Andrea Mandorlini.

Răsturnare de situaţie la CFR Cluj! Andrea Mandorlini nu va fi antrenor principal

Se pare că Neluţu Varga îl vrea pe italian doar pentru postul de consultant, iar antrenor principal va fi Ovidiu Hoban, fostul jucător al clujenilor. Totuşi, Hoban nu are licenţă PRO, astfel că Francisc Dican, posesor al licenţei PRO, va fi cooptat şi el în staff, anunţă Fanatik.

Iată comunicatul emis de CFR Cluj:

„Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici şi că avem capacitatea de a ne ridica. Am reuşit în trecut, vom reuşi ca şi acum să ducem mai departe spiritul alb vişiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia şi vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Aşadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului”, au scris cei de la CFR pe paginile oficiale.

Mesajul celor de la CFR Cluj pentru Adi Mutu

"Briliantul" a avut parte de o perioadă destul de scurtă pe banca "feroviarilor". Mutu a fost pe banca CFR-ului pentru doar 11 partide, timp în care a înregistrat cinci victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri, în toate competiţiile.

"Mulţumim, Adrian Mutu! În urma eliminării din Cupa României, conducerea clubului CFR 1907 Cluj a acceptat astăzi demisia înaintată de către antrenorul Adrian Mutu.

Venit în Gruia la începutul acestui an, Adrian Mutu a stat pe banca tehnică a echipei noastre pentru 11 partide, perioadă în care a bifat, în toate competiţiile, 5 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri.

Îţi mulţumim, Adi, pentru munca depusă la CFR Cluj şi îţi dorim multă baftă!" a transmis clubul CFR Cluj, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorliniovidiu hoban 

viewscnt
Articole similare