Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a lucrat pe Mutu! Cine este jucătorul rebel care ar fi pus la cale plecarea ”Brililantului”: ”A crezut că el este răul echipei”

L-a lucrat pe Mutu! Cine este jucătorul rebel care ar fi pus la cale plecarea ”Brililantului”: ”A crezut că el este răul echipei”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat oficial în această seară despărţirea de Adrian Mutu. Fostul atacant al Fiorentinei şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al formaţiei ardelene, după eliminarea ruşinoasă din Cupa României, 0-4 contra Corvinului Hunedoara.

Mulţi specialişti o dădeau deja calificată pe CFR în semifinalele Cupei României, având în vedere că ardelenii întâlneau o nou-promovată în Liga 2, însă cursul jocului a luat o turnură neaşteptată pentru toată lumea.

În minutul 11 al partidei, Panagiotis Tachtsidis şi-a lăsat echipa în 10 oameni, după o lovitură cu cotul aplicată în figura lui Marius Lupu, la o fază care nu anunţa nimic. Experimentatul jucător grec a primit direct cartonaşul roşu, iar apoi a urmat un adevărat dezastru pentru trupa lui Adi Mutu.

Adi Mutu, ”lucrat” de unul dintre jucătorii săi? 

Florin Maxim, tehnicianul Corvinului Hunedoara, a dezvăluit că a discutat cu Adi Mutu după meci şi a lansat o ipoteză controversată.

Antrenorul revelaţiei din Cupa României a dat de înţeles că este posibil ca ”Briliantul” să fi fost ”încadrat” de Tachtsidis, datorită gestului inexplicabil făcut în startul primei reprize.

”Am vorbit (n.r. cu Adrian Mutu), dar ce să mai vorbeşti…?! Am vorbit şi cu Bebe Pătraşcu, cu băieţii din stafful lui. După meci, ne-au felicitat, ne-am strâns în braţe şi le-am urat drum bun. Ce altceva să mai discuţi după scorul ăsta?! Mutu era foarte supărat.

Din punctul meu de vedere, a făcut o greşeală că şi-a dat demisia. El îi atenţionase pe jucători şi la conferinţa de dinainte de joc. Mă rog, uneori jucătorii au tendinţa să elimine antrenorul crezând că el e răul.

Vi se pare normal gestul lui Tachtsidis? Nu e normal la experienţa lui să-i dai unuia cu pumnul în gură”, a declarat Florin Maxim, potrivit iamsport.ro.

Panagiotis Tachtsidis a bifat 10 meciuri sub comanda lui Adrian Mutu la CFR Cluj şi a fost unul dintre jucătorii cu cele mai multe minute din mandatul ”Briliantului” în Gruia. 

CFR, comunicat războinic după despărţirea de Mutu: ”Vom munci, ne vom replia şi vom continua lupta”

“În urma eliminării din Cupa României, conducerea clubului CFR 1907 Cluj a acceptat astăzi demisia înaintată de către antrenorul Adrian Mutu”, se arată pe site-ul oficial al grupării clujene.

“Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici şi că avem capacitatea de a ne ridica. Am reuşit în trecut, vom reuşi ca şi acum să ducem mai departe spiritul alb vişiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia şi vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Aşadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului”, a precizat gruparea, pe pagina sa de Facebook.

La CFR Cluj de la începutul acestui an, Adrian Mutu a stat pe banca tehnică a echipei la 11 partide, perioadă în care a bifat, în toate competiţiile, 5 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri.

Afla mai multe despre: cupa românieiadi mutucfr clujcorvinul hunedoara 

viewscnt
Articole similare