Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ovidiu Hoban s-a pus pe treabă! Tehnicianul a efectuat primul antrenament după plecarea lui Adrian Mutu

FOTO | Ovidiu Hoban s-a pus pe treabă! Tehnicianul a efectuat primul antrenament după plecarea lui Adrian Mutugalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Ovidiu Hoban, noul antrenor al celor de la CFR Cluj, s-a ocupat de primul antrenament al formaţiei alături de care a câştigat multiple titluri de campion, ca jucător.

Francisc Dican şi Ovidiu Hoban, cei doi membri principali ai staff-ului "feroviarilor", după plecarea lui Adrian Mutu, s-au ocupat de primul antrenament al echipei după despărţirea "Briliantului" de CFR Cluj.

CFR Cluj se pregăteşte pentru partida cu Rapid

Ardelenii se pregătesc de meciul crucial împotriva Rapidului, de pe Giuleşti, din a 3-a etapă a play-off-ului din Superliga.

CFR Cluj s-a despărţit de Adrian Mutu, cât şi de preşedintele clubului, Cristi Balaj, după dezastrul din sferturile Cupei României, împotriva Corvinului Hunedoara. "Feroviarii" au suferit un eşec usturător în Cupă, cu scorul de 4-0, unul dintre cele mai clare eşecuri suferite în istoria recentă a clubului.

După îndepărtarea de obiectivul principal de la începutul sezonului, câştigarea titlului din Superliga, clujenii s-au reorientat către câştigarea Cupei României, competiţie care îi conferă câştigătoarei acces spre preliminariile UEFA Europa League.

CFR Cluj ocupă locul patru în clasamentul din Superliga, la egalitate de puncte cu adversara sa din această etapă, Rapid Bucureşti. Echipa preluată de Ovidiu Hoban şi Francisc Dican speră să încheie sezonul pe poziţia secundă, loc din clasament care duce direct spre preliminariile UEFA Conference League.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr clujrapidadrian mutuovidiu hobanfrancisc dicansuperliga 

viewscnt
Articole similare