Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Număr mare de spectatori aşteptat la FCSB - Universitatea Craiova, pe Arena Naţională | EXCLUSIV

Număr mare de spectatori aşteptat la FCSB - Universitatea Craiova, pe Arena Naţională | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre numărul de spectatori aşteptat la partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova, meci programat duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30.

MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a estimat numărul de spectatori care vor asista la partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova, ultima partidă a etapei cu numărul trei din play-off-ul Superligii României. 

Oficialul FCSB a anunţat cifra din momentul de faţă, cât şi numărul de spectatori la care se aşteaptă la ora de începere a partidei. FCSB - Universitatea Craiova se dispută duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. FCSB are oportunitatea să se desprindă de principala urmăritoare în lupta pentru titlu, Universitatea Craiova, formaţie care s-a apropiat semnificativ de echipa de pe prima poziţie, după două rezultate bune, la începutul play-off-ului.

Anunţul lui MM Stoica despre asistenţa la meciul FCSB - Universitatea Craiova

"Am trecut de 20.000 şi estimăm la peste 30.000, da.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report. 

Universitatea Craiova vine după o înfrângere dezamăgitoare, în faza sferturilor Cupei României, în prelungiri, în faţa Oţelului Galaţi, scor 1-0. Oltenii sperau să câştige Cupa României, după eliminarea unei importante contracandidate, CFR Cluj, în faţa celor de la Corvinul Hunedoara, scor 4-0.

FCSB este pe prima poziţie în clasamentul din play-off, cu 38 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este la şapte puncte în spate, cu 31 de puncte. O victorie a "roş-albaştrilor" ar reprezenta un nou pas uriaş spre titlul de campioană în Superliga, titlu pe care îl aşteaptă de nouă ani de zile.

În ultima etapă, bucureştenii s-au impus la limită pe terenul campioanei României, Farul Constanţa, cu scorul de 1-0. Adrian Şut a fost eroul echipei antrenate de Elias Charalambous.

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovasuperligamm stoica 

viewscnt
Articole similare