Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele concluzii după ce UTA a învins-o pe ”lanterna roşie”. Ce motiv de nemulţumire a existat: ”N-ai voie să dai aşa” | EXCLUSIV

Primele concluzii după ce UTA a învins-o pe ”lanterna roşie”. Ce motiv de nemulţumire a existat: ”N-ai voie să dai aşa” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

UTA Arad a câştigat duelul dintre prima şi ultima clasată din play-out, iar concluziile celor întâmplate la Arad au fost trase în studiolul Orange Sport. UTA încă nu a pierdut în această fază din campionat, în timp ce botoşănenii au suferit al doilea eşec din primele trei etape.

UTA Arad a învins, vineri, pe teren propriu, pe FC Botoşani, cu scorul de 1-0, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Superligii.

Golul a fost marcat de Conte, în minutul 37.

Concluzii după eşecul lui FC Botoşani la Arad

La finalul partidei de la Arad, în studio, experţii Orange Sport şi-au exprimat opiniile cu privire la desfăşurarea ostilităţilor în meciul jucat în vestul României.

Andrei Vochin a fost de părere că FC Botoşani ar fi meritat un gol în repriza a doua pentru modul cum a jucat şi că un punct i-ar fi ajutat foarte mult la nivel psihic pentru restul sezonului.

”În repriza a doua, Botoşani putea să marcheze măcar o dată, dar s-a respectat oarecum tipologia meciurilor din sezonul regulat. De data asta, UTA s-a apărat mai bine.

Un punct cred că i-ar fi ajutat foarte mult la moral pe cei de la Botoşani. (n.r. despre gol) N-ai voie să dai aşa liber, din zona aia de careu”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

Acesta a fost completat de Mihai Stoica, care a comentat: ”La gol, marcatorul parcă dă prin portar”.

În urma acestui rezultat, UTA Arad a acumulat 27 de puncte şi este lider în play-out. De partea cealaltă, FC Botoşani ocupă în continuare ultima în clasament, cu 14 puncte.

În etapa precedentă, UTA Arad a remizat cu U Cluj, a doua clasată din play-out, iar la capătul acesteia Mircea Rednic a răbufnit la adresa jucătorilor săi.

”Sunt supărat pentru că am jucat cu teamă. Noua ne-a fost teamă, dar şi lot. E clar că au aşteptat şi s-au bazat pe jocul lui Nistor. E a treia oară când întreruperea ne-a scos din ritm. 

Ne-au lipsit trei titulari şi la noi se cunoaşte. E un punct. Am trecut pe locul doi. Urmează două meciuri acasă şi sper să le jucăm cu suporteri. Sper să ne concentrăm. Mi-aş fi dorit mai mult. Nu am fost periculoşi deloc. Nici nu puteai să speri la mai mult”, afirma Rednic.

Afla mai multe despre: uta arad botosanisuperligauta aradbotosani 

viewscnt
Articole similare