Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A luat de patru ori Cupa României şi a semnat în Liga 3. Ce anume l-a convins pe jucător să ia această decizie

OFICIAL | A luat de patru ori Cupa României şi a semnat în Liga 3. Ce anume l-a convins pe jucător să ia această decizie

Superliga

Comentarii

Cristi Bărbuţ (28 de ani), unul dintre cei mai galonaţi jucători din ultimii ani în România, a semnat cu o echipă din Liga 3.

Transfer important reuşit de Timişoara. A adus un jucător de-al locului, cu patru Cupe ale României în palmares

Poli Timişoara a anunţat, în mod oficial, că a semnat cu jucătorul Cristi Bărbuţ, venit liber de contract.

În vârstă de 28 de ani, jucătorul de bandă dreaptă a fost ultima dată la FC Hermannstadt, formaţie de care s-a despărţit în iarna acestui an. Alte cluburi pe la care a trecut în carieră sunt Universitatea Craiova şi Sepsi OSK.

Dar după aceste experienţe, Cristi Bărbuţ a revenit în Timişoara natală. Poli se află în prezent în Liga 3, în play-off-ul seriei a opta.

Bărbuţ a oferit şi prima sa reacţie din postura de nou jucător al Timişoarei.

”Mă simt foarte bine, am întâlnit un grup foarte bun, o echipă bună, sper să facem treabă împreună. Am ales Poli pentru că sunt din Timişoara şi îmi doresc să aduc un aport asupra echipei. 

Îmi place foarte mult acest proiect, este un proiect de viitor. M-a convins domnul preşedinte Pantilimon, mă antrenam cu ei de ceva timp şi am luat această decizie”, a declarat Bărbuţ, după ce a semnat cu Timişoara.

Cristi Bărbuţ a câştigat de patru ori Cupa României, de două ori cu Universitatea Craiova (2018, 2021) şi de două ori cu Sepsi (2022, 2023).

Afla mai multe despre: superligacristi barbuttimisoaraliga 3 

viewscnt
Articole similare