Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat lovitura primită de FCSB: "Între trei şi patru săptămâni" | EXCLUSIV

MM Stoica a anunţat lovitura primită de FCSB: "Între trei şi patru săptămâni" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat lista fotbaliştilor indisponibili pentru meciul important cu Universitatea Craiova, din etapa a treia a Superligii. O accidentare de ultim moment va afecta liderul campionatului, cel târziu până la finalul lunii aprilie.

MM Stoica anunţă o problemă de ultimă oră în lotul FCSB: "Va lipsi între trei şi patru săptămâni"

FCSB - Universitatea Craiova se joacă duminică, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar primele două echipe din clasament au probleme în lot. Dacă Universitatea Craiova l-a pierdut pe Alex Mitriţă, FCSB nu poate conta pe Alex Băluţă, care va fi indisponibil până spre finalul lunii, pentru meciurile cu Universitatea Craiova, CFR Cluj, Rapid şi, probabil, cu Sepsi. 

Astfel, în locul lui Alex Băluţă, cel care-şi câştigase locul de titular, ar putea apărea David Miculescu, din primul minut al partidei de pe Arena Naţională, unde se anunţă un număr mare de spectatori

"Băluţă va lipsi între trei şi patru săptămâni. Nu e incert, ci lipseşte cu certitudine. O problemă musculară are. Este într-o zonă în care Marijana Kovacevic nu poate interveni şi vom juca fără Băluţă trei, patru meciuri. Luis Phelipe nu e, Ovidiu Popescu nu e, Pantea nu e, Panţîru nu e.

Ngezana e bine, e normal, s-a antrenat şi ieri, şi azi. Nu mai apare Gigi (n.r. - să spună echipa de start), dar după meci dacă cere iar binecuvânatare... Băluţă are leziune fibrilară", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

Cât despre Universitatea Craiova, care se află pe locul al doilea în Superliga, la şapte punct de liderul FCSB, MM Stoica a tras câteva concluzii. 

"Eu aş fi vrut să meargă mai departe Craiova în Cupa României, că e cea mai periculoasă echipă pentru noi, dacă ne uităm în clasament, ca să mai aibă meciuri. Mă bucur pe de altă parte, că sunt gălăţean. Oţelul a jucat foarte, foarte bine (n.r. - pentru calificarea în semifinala din Cupa României). 

Matematic nu e decis titlul dacă vom câştiga, dar va fi greu să-l mai pierdem. Având în vedere cum se prezintă sitruaţia în clasament, nu ar fi rău nici un rezultat de egalitate. Ar trebui să câştigăm, după ce noi am avut timp o săptămână să pregătim meciul ăsta, iar cu Craiova după ce a jucat 120 de minute în Cupa României", a mai spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicaalex balutaaccidentare alex balutafcsb universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare