Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Atacant rasat, dar are uneori nişte ratări foarte mari". MM Stoica, concluzii despre jucătorul din Superliga care l-a impresionat pe Gigi Becali

"Atacant rasat, dar are uneori nişte ratări foarte mari". MM Stoica, concluzii despre jucătorul din Superliga care l-a impresionat pe Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Experţii Orange Sport, Mihai Stoica şi Andrei Vochin, au tras concluziile remizei spectaculoase dintre Sepsi şi Farul, de la Sfântu Gheorghe.

Concluzii despre Sepsi - Farul şi atacantul care l-a impresionat pe Gigi Becali

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Farul, în etapa a treia a play-off-ului Superligii. Au fost 90 de minute cu multe ocazii şi două goluri anulate pentru gazde, iar cele mai mari ratări i-au aparţinut lui Louis Munteanu, care a lovit şi bara, deşi a deschis scorul în minutul 44.

"După ocaziile de gol, raportul e egal, parcă Sepsi puţin mai mult după cum s-au produs ocaziile. Una dintre ocaziile mari ale Farului a fost produsă de Florin Ştefan", a spus expertul Orange Sport, Andrei Vochin. 

8 goluri şi 3 pase decisive în 29 de meciuri sunt cifrele lui Louis Munteanu la Farul, în acest sezon.

MM Stoica i-a remarcat abilităţile de atacant ale lui Louis Munteanu, dar în aceeaşi măsură a observat şi şirul de ratări pe care-l poate avea într-un meci.

"Sepsi a avut mai multe situaţii, dar cele mai clare le-a avut Louis Munteanu, trei ocazii inimaginabile a avut. Pe aia nu ai voie să o ratezi (n.r - din minutul 79, după pasa venită de la Florin Ştefan). 

Îmi aduc cam toate golurile marcate de Louis Munteanu în acest campionat şi sunt execuţii excepţionale, execuţii de atacant rasat, dar are nişte ratări uneori foarte mari. Ocazia asta e prea mare, Niczuly era în afara cadrului porţii", a spus conducătorul de la FCSB, la Orange Sport. 

Gigi Becali s-a interesat de cum l-ar putea aduce pe Louis Munteanu la FCSB, în februarie. 

Împrumutul atacantului de la Fiorentina expiră în vară, iar clubul din Serie A cere 2.000.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer. Gică Popescu a spus cluburile care-l permit pe atacantul Farului

Afla mai multe despre: mm stoicaandrei vochinlouis munteanugigi becali 

viewscnt
Articole similare