Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu a renunţat la Louis Munteanu! Planul patronului de la FCSB | EXCLUSIV

Gigi Becali nu a renunţat la Louis Munteanu! Planul patronului de la FCSB | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), plănuieşte să-şi conducă echipa la următorul nivel, cu obiectiv clar: grupele LigiI Campionilor.

FCSB pare că defilează în Superliga României. Este lider incontestabil, iar specialiştii sunt de părere că nu mai poate să piardă titlul în acest sezon. Nici măcar Gigi Becali nu mai vede posibil acest scenariu ”negru”.

Gigi Becali îl vrea pe Louis Munteanu!

Aşadar, chiar dacă, matematic, lupta la titlu este deschisă, Gigi Becali este foarte optimist. Simte că jucătorii săi au o clasă peste adversari şi este doar o chestiune de timp până când vor fi încununaţi campioni.

Dar pentru Gigi Becali nu este suficient! Mare său obiectiv, în ultimii ani, este accederea în grupele Ligii Campionilor. Dincolo de răsplata sufletească, există şi una pecuniară, fantastică, ce se ridică din sezonul viitor la aproximativ 30.000.000 de euro (20.000.000 de euro doar accedere în grupa principală).

  • Din sezonul 2024/2025, în Liga Campionilor nu vor mai fi grupe, ci doar o singură grupă, principală.
  • Vor fi opt partide pentru fiecare echipă: împotriva a câte două echipe din fiecare grupă valorică: 1,2,3 şi 4.

Pentru a ajunge în Grupa Principală, FCSB trebuie să treacă de preliminarii, iar misiunea este una extrem de dificilă. Aşadar, Gigi Becali este conştient că are nevoie de întăriri şi îşi face calculele încă de pe acum.

Una dintre principalele sale ţinte este atacantul Louis Munteanu, aflat în acest moment la Farul Constanţa, trimis sub formă de împrumut de la Fiorentina.

Gigi Becali a recunoscut că este interesat să-l transfere pe Louis Munteanu din vară, însă rămâne de văzut dacă va ajunge la o înţelegere cu italienii de la Fiorentina.

  • În schimb, patronul celor de la FCSB a exclus orice posibilitatea ca Louis Munteanu să ajungă la FCSB în ultimile zile de transferuri din România.

”Nu vreau să mai vorbim despre asta acum, că se face prea multă publicitate şi nu are rost. 

Nu are rost să vorbim despre Louis Munteanu acum. Decât în vară. În primul rând, nici nu am nevoie de el acum”, a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

  • Louis Munteanu este cotat la 1,5 milioane de euro, conform transfermarkt.de.
  • 19 meciuri, 5 goluri şi 2 pase decisive a adunat Louis Munteanu la Farul, în această stagiune de campionat.

Afla mai multe despre: gigi becalilouis munteanufiorentinagica hagifarul 

viewscnt
Articole similare