Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt bulversat”. Gică Hagi îşi pune semne de întrebare. Ce a avut de criticat după Sepsi - Farul 0-0: ”Inexplicabil”

”Sunt bulversat”. Gică Hagi îşi pune semne de întrebare. Ce a avut de criticat după Sepsi - Farul 0-0: ”Inexplicabil”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a tras concluziile după meciul încheiat la egalitate între echipa sa, Farul, şi Sepsi OSK, în Superligă.

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, pe teren propriu, cu Farul Constanţa, scor 1-1, în etapa a treia a play-off-ului Superligii.

Golurile au fost marcate de Munteanu ’44 pentru Farul şi Safranko ‘45+1 pentru Sepsi. Gazdele au avut două goluri anulate, în minutele 40 şi 58.

Motivul de nemulţumire scos în evidenţă de Hagi: ”Unul face şi altul nu înţelege”. Ce a spus despre Louis Munteanu

La finalul meciului, Gică Hagi a vorbit despre evoluţia echipei sale la Sfântu Gheorghe. ”Regele” a fost ”bulversat” pentru cum a jucat Farul în prima repriză.

De asemenea, acesta a analizat şi prestaţia pe care a făcut-o Louis Munteanu, marcatorul golului Farului, dar şi autorul unei mari ratări, atunci când a trimis mingea în bară, dintr-o poziţie ideală.

”O primă repriză de zero, a doua repriză meritam să o câştigăm. Am avut şansă la golurile pe care le-a marcat Sepsi. Am stat inexplicabil în teren în prima repriză. În a doua repriză am fost mai bine. Am făcut presiune, am avut şi posesie. Au fost ocazii, au fost şi goluri.

Le-am arătat nişte imagini dimineaţa cu principiile noastre, că imaginile te conving mai mult. Noi avem principii clare, identitatea noastră şi trebuie să le folosim în teren.

Trebuie să te duci şi să munceşti cu ele, toată lumea în aceeaşi direcţie. Nu unul stă în vacanţă şi altul munceşte, nu unul face şi altul nu înţelege. Acum sunt bulversat pentru prima repriză. Inexplicabil.

Louis Munteanu trebuie să fie dezamăgit de prima repriză. Nu a făcut presiune deloc. El şi toţi ceilalţi. Dar e uman, face parte din joc. Uneori îţi intră, alteori nu. A doua repriză a fost chiar foarte bun.

Noi am pregătit meciul cum trebuie. Am vorbit despre asta, ştiam, i-am analizat, i-am văzut, dar nu am făcut nimic în prima repriză. E un punct în deplasare. Mai sunt multe meciuri”, a declarat Hagi, după meci.

Astfel, în urma meciului din runda a treia a play-off-ului Superligii României, Farul a acumulat 26 de puncte şi este pe locul al cincilea, în timp ce Sepsi este ultima din play-off, cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: farulgica hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare