Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi acuză după remiza cu Farul: ”Am fost dezavantajaţi de arbitraj. A zis că nu se dă fault”

Sepsi acuză după remiza cu Farul: ”Am fost dezavantajaţi de arbitraj. A zis că nu se dă fault”
Comentarii

Jucătorul celor de la Sepsi OSK, Marius Ştefănescu (25 de ani), a tras concluzii dure după remiza cu campioana Farul Constanţa.

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, pe teren propriu, cu Farul Constanţa, scor 1-1, în etapa a treia a play-off-ului Superligii.

Golurile au fost marcate de Munteanu ’44 pentru Farul şi Safranko ‘45+1 pentru Sepsi. Gazdele au avut două goluri anulate, în minutele 40 şi 58.

Reacţia lui Ştefănescu: ”Cu asemenea arbitraje nu vom avea vreo şansă”

La finalul meciului, Marius Ştefănescu a avut un discurs dur la adresa arbitrajului. Jucătorul lui Sepsi a fost înlocuit la pauză cu Debeljuh.

”Un meci controlat de noi, dar au avut şi ei ocazii. Un rezultat care nu mulţumeşte pe nimeni.

La primul gol al lor am fost faultat la jumătatea terenului, arbitrul a spus că nu se dă pentru aşa ceva, poate vede şi el faza după meci, în teren nu prea vede.

La golul marcat de Oroian nu ştiu dacă a fost fault. Per total am fost dezavantajaţi în această seară, rezultatul nu ne mulţumeşte deloc. Am ieşit la pauză, am simţit ceva la şold şi am spus să nu mă risc.

Nicio echipă nu îşi dorea rezultatul ăsta, dar este totuşi un punct, chiar dacă nu ne mulţumeşte. O să ne batem în continuare, dar cu asemenea arbitraje nu avem nicio şansă”, a declarat Ştefănescu, după meci.

Astfel, în urma meciului din runda a treia a play-off-ului Superligii României, Farul a acumulat 26 de puncte şi este pe locul al cincilea, în timp ce Sepsi este ultima din play-off, cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsimarius stefanescusuperligasepsi farul 

viewscnt
Articole similare