Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o lovitură după eliminarea din Cupa României. Poate rata duelul cu FCSB

Încă o lovitură după eliminarea din Cupa României. Poate rata duelul cu FCSB
Comentarii

Alex Mitriţă (29 de ani) ar putea rata duelul cu FCSB. Superstarul Universităţii Craiova a ieşit accidentat în sfertul de finală din Cupa României cu Oţelul Galaţi.

Universitatea Craiova şi-a luat rămas bun de la Cupa României. Trupa olteană a pierdut pe teren propriu sfertul de finală cu Oţelul Galaţi, scor 0-1.

O vedetă, accidentată la Craiova înainte de ”finala” cu FCSB

În minutul 105, Ivaylo Petev a făcut o schimbare în echipa sa. L-a scos din teren pe Alex Mitriţă şi l-a introdus pe Elvir Koljic. Vedeta oltenilor nu a mai putut continua partida, după un duel cu un adversar.

La aproape 10 minute distanţă de când au rămas fără vedeta lor în teren, Craiova a primit şi golul. Oţelul reuşea să dea lovitura prin Lameira, care a finalizat centrarea venită de la Adascăliţei.

O posibilă accidentare mai gravă a lui Mitriţă ar fi o lovitura dură pentru olteni. La finalul săptămânii, duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30, Universitatea Craiova o va întâlni pe Arena Naţională pe FCSB, liderul din Superligă, în etapa a treia din play-off.

De-a lungul acestui sezon, Mitriţă a jucat 34 de meciuri în toate competiţiile pentru Craiova şi a reuşit să livreze 13 goluri şi 11 pase decisive. Rămâne de văzut dacă acesta va fi apt pentru duelul cu FCSB.

Afla mai multe despre: craiovaalex mitritasuperligafcsb craiova 

viewscnt
Articole similare