Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din semifinala Cupei României, Dorinel Munteanu i-a dat o replică elegantă lui Adi Mutu, plecat de la CFR Cluj! "Eu am făcut o greşeală"

Din semifinala Cupei României, Dorinel Munteanu i-a dat o replică elegantă lui Adi Mutu, plecat de la CFR Cluj! "Eu am făcut o greşeală"

Cupa României

Comentarii

Calificat în semifinala Cupei României şi cu un parcurs bun în Superliga cu Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu a vorbit din nou despre metodele de la care nu se abate. El consideră că a făcut o greşeală atunci când a fost vocal în faţa criticilor, printre care şi Adrian Mutu, cel care şi-a dat demisia de la CFR Cluj.

Dorinel Munteanu, euforic după ce Oţelul s-a calificat în semifinalele Cupei României

Oţelul Galaţi s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a dispus joi seara, în deplasare, scor 1-0, de formaţia Universitatea Craiova. Golul victoriei a fost marcat în minutul 114 de Lameira, iar moldovenii vor înfrunta U Cluj pentru finala competiţiei. În sferturi, CFR Cluj a fost eliminată ruşinos de Corvinul, scor 4-0, rezultat care a generat demisia lui Adi Mutu

La finalul partidei din Oltenia, Dorinel Munteanu a transmis că victoria cu Universitatea Craiova nu poate fi contestată. 

"Diferenţa s-a făcut pe teren. Jucătorii noştri au înţeles foarte bine ce au de făcut şi au pus în practică, au avut în faţă o echipă bună, de pe locul al doilea din campionat. Şi-au respectat sarcinile transmise, că nu e uşor să joci contra unei echipe cu Ivan, Mitriţă, Baraiam. Nu le-am dat nicio şansă şi victoria este meritată, deşi ne-am dus în 120 de minute, dar este victoria noastră. Am avut multe ocazii, ei au produs puţine ocazii şi ne-am calificat pe merit în semifinala Cupei României. Cupa României e cupa surprizelor, nu aş vrea supriză în meciul următor contra Oţelului. Ne gândim la meciul cu Dinamo, din campionat, iar preocuparea mea e să se recupere băieţii mei după cele 120 de minute", a spus Dorinel Munteanu, pentru Prima Sport. 

Adi Mutu, vizat de Dorinel Munteanu

Antrenorul de la Oţelul Galaţi a spus că jucătorii săi nu au avut probleme fizice în meciul lung din Cupa României, întrucât metodele sale din pregătirea montană dau rezultate. Replica lui Dorinel Munteanu l-a vizat şi pe Adi Mutu, cel care nu a fost de acord cu ce face "Neamţul" la Galaţi. 

"Am făcut trei, patru schimbri în echipa de start, dar încărcătura fizică a fost făcută la munte, unde băieţii au răspuns foarte bine. Nu vreau să mai vorbesc despre acea perioadă, ne-am văzut de treaba noastră, chiar dacă au fost critici la adresa noastră. Ne vedem de treaba naostră până la final, că mai avem şapte meciuri în play-out şi semifinala de Cupa României, în care ne-am calificat pe merit. 

Ei (n.r. - cei care au condamnat pregătirea montană) se pot schimba, eu nu mă schimb. Ştiu ce am la echipă, ce trebuie să fac la echipă, deşi am făcut o greşeală că le-am răspuns câtorva colegi, prieteni, care ne-au criticat, dar mă bucur că jucătorii meu au înţeles ce trebuie să facă şi au făcut-o bine. 

Secretul... E o muncă de trei ani de zile, că mulţi se regăsesc şi îne chipa de azi, sigur cu câteva schimbări, dar am preluat jucători din Liga 3 şi munca şi seriozitatea sunt lucrurile cu care faci performanţă în România. Sunt tineri talentaţi în România, dar când fac pasul spre fotbalul mare calitatea cerinţa e să fii disciplonat şi să fii foarte bine fizic", a mai spus Dorinel Munteanu, după surpriza furinzată de Oţelul Galaţi în Cupa României. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul cupa romanieiuniversitatea craiova oteluladi mutu 

viewscnt
Articole similare