Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţă că se retrage de la FCU Craiova, după disputa din familie! "Puteţi să consideraţi că deja nu mai am nicio calitate"

Anunţă că se retrage de la FCU Craiova, după disputa din familie! "Puteţi să consideraţi că deja nu mai am nicio calitate"

FC U Craiova

Comentarii

Eliminarea din sferturile Cupei României a dus la o situaţie tensionată la FCU Craiova 1948, iar unul dintre acţionari a anunţat că este dispus să-şi vândă partea. Totul, după disputa din familia Mititelu, dintre tatăl şi fiul care condus destinul clubului.

Adrian Mititelu junior şi-a explicat "ieşirea" nefirească la adresa tatălui

FCU Craiova 1948 a părăsit dramatic Cupa României, învinsă de FC Voluntari la lovituri de departajare, iar Adrian Mititelu junior l-a vizat şi pe tatăl său, în cadrul unei declaraţii în care s-a arătat revoltat de situaţia în care a ajuns echipa. 

Adrian Mititelu s-a supărat şi a comentat intervenţia fiului său, iar cel din urmă a revenit a doua zi cu câteva precizări. 

"Am ascultat declaraţia tatălui meu. Eu aseară după meci am vrut sa îi fac un bine, nu un rău. Am încercat să nu am remuşcări în timp că nu am încercat şi asta. De 19 ani niciodată nu ne-am atribuit şi noi o vină, mereu am căutat vinovaţii în altă parte.

Eu nu vreau să conduc clubul, dar nici nu pot sta martor la sinuciderea lui. Chiar dacă am fost îndepărtat tăcit de la club de când s-a eliberat din închisoare, eu nu m-am supărat. Ştiam că echipa este viaţa lui.

Eu nu îmi arog promovările în Liga a II-a şi Liga I. Eu am afirmat că este şi munca mea acolo şi tot sufletul depus. Aici nu este o concurenţă între noi doi, asta trebuia să înţeleagă el. Eu sunt fiul lui, nu angajatul lui.

Angajaţii şi oamenii apropiaţi cunosc tot parcursul acestei echipe din Liga a IV-a până în Liga I. Eu am aflat din presă că nu mai sunt administratorul societăţii echipei de fotbal. Este frustrant. Nu spun că eu sunt perfect.

Nu spun că eu nu am făcut greşeli. Nu spun că eu trebuie să conduc clubul. Problema nu este cine conduce clubul, ci cum se conduce clubul. Însă eu am sufletul împăcat şi consider că mi-am făcut datoria faţă de mine şi faţă de el", a declarat Adrian Mititelu, pentru Fanatik

Adrian Mititelu junior vrea să se retragă de la FCU Craiova: "Să nu stea cu grija că fac vreo ‘manevră’ cu Mihai Rotaru"

Juniorul şi-a continuat discursul şi l-a asigurat pe patronul de la FCU Craiova că nu are niciun interes ascuns. De aceea, ar fi dispus să vândă acţiunile pe care le deţine în cadrul clubului din Oltenia. 

"Pentru el echipa de fotbal înseamnă mai mult ca orice, mai mult ca soţia, mai mult ca mine, mai mult ca viitorul nostru. Ca să nu stea cu grija că fac vreo ‘manevră’ cu Mihai Rotaru, o să cedez la cine vrea el acţiunile pe care le am în societate.

Să vină cu formula juridică şi cedez tot ce am pe numele meu pe toate societăţile, nu am nevoie de nimic. Averea el a făcut-o, iar de aici pleacă totul. Nu pretind nimic din ce susţinea el public că ‘deţin’.

Este ultima mea declaraţie pe acest subiect. Puteţi să consideraţi că deja nu mai am nicio calitate la echipa de fotbal, cum de fapt nu am avut niciodată. Problema nu este că eu mă trezesc la ora 12, problema este că el nu se trezeşte nici în ceasul al 12-lea", a adăugat Adrian Mititelu junior, după ce lucrurile s-au inflamat din nou la FCU Craiova 1948

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu juniorcupa romaniei fcu craiova 

viewscnt
Articole similare