Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mutu a rezistat doar 70 de zile la CFR”. Reacţia azerilor după vestea plecării ”Briliantului” din Gruia

”Mutu a rezistat doar 70 de zile la CFR”. Reacţia azerilor după vestea plecării ”Briliantului” din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Adi Mutu (45 de ani) nu mai este antrenorul celor de la CFR Cluj. Anunţul oficial a venit după eliminarea echipei din sferturile Cupei României.

CFR Cluj a fost umilită şi eliminată din Cupa României de Corvinul Hunedoara. Clujenii au fost învinşi de formaţia de ligă secundă cu scorul de 0-4.

Iar acest eşec usturător a produs un adevărat şoc la trupa din Gruia. Antrenorul Adi Mutu şi-a dat demisia, iar Cristi Balaj nu mai este nici el preşedinte al clubului ardelean.

Ce au scris azerii despre plecarea lui Mutu de la CFR Cluj

Înainte de a o antrena pe CFR Cluj, Adi Mutu a fost tehnicianul azerilor de la Neftchi Baku, iar presa din Azeraidjan a reacţionat şi ea după vestea plecării acestuia de la Cluj.

"Adrian Mutu a rezistat doar 70 de zile la CFR. Adrian Mutu nu mai este antrenorul principal al CFR-ului. De menţionat că fostul antrenor principal al lui "Neftchi" a fost numit pe banca CFR-ului pe 24 ianuarie anul acesta. 

Sub conducerea sa, echipa a câştigat cinci din cele 11 jocuri, a remizat de trei ori şi a pierdut trei meciuri", au notat azerii de la qal.az

De-a lungul carierei de antrenor, Adi Mutu le-a pregătit pe: FC Voluntari, Wahda Reserve, România U21 FCU Craiova, FC Rapid, Neftchi Balu şi CFR Cluj.

Pe banca tehnică a formaţiei din Gruia, Mutu a stat pe parcursul a 11 meciuri, având un bilanţ de cinci victorii, trei remize şi trei eşecuri.

Afla mai multe despre: adi mutucfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare