Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga a făcut lumină după plecarea lui Mutu de la CFR: „N-am păţit aşa ceva în viaţa mea!” Cum a comentat demisia lui Balaj

Neluţu Varga a făcut lumină după plecarea lui Mutu de la CFR: „N-am păţit aşa ceva în viaţa mea!” Cum a comentat demisia lui Balaj

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj trece prin momente dificile după eliminarea din Cupa României.

Neluţu Varga, prima reacţie după plecarea lui Adi Mutu de la CFR Cluj

Clujenii au fost învinşi fără drept de apel de Corvinul Hunedoara, echipă de eşalon secund, scor 0-4, iar Adi Mutu şi Cristi Balaj şi-au dat demisia. Astfel, fosta campioană a României a rămas fără antrenor şi fără preşedinte.

Neluţu Varga nu a răspuns la telefon imediat după plecarea lui Mutu, dar a revenit acum şi a explicat că a fost extrem de supărat, motiv pentru care a refuzat să ofere o reacţie la cald.

„Nu a fost nicio negociere. Şi-a dat demisia, i-am acceptat-o şi gata. Deocamdată vor rămâne Bilaşco şi cu ceilalţi, cu ajutorii de antrenor, până la vară. Nu discutăm acum de niciunul până în vară. I-am acceptat demisia şi lui Balaj, e ceva normal.

M-am simţit mega umilit. Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat în viaţa mea. De aia nici nu am mai răspuns la telefon pentru că eran negru de supărare şi era prea caldă situaţia. Vreau să reflectez şi să gândim bine pentru club”, a spus Neluţu Varga, potrivit as.ro.

Demisia lui Mutu, pusă sub semnul întrebării: „De ce pleci după 4-0 ăsta? Şi Klopp a luat 7, se poate întâmpla oricui!” | EXCLUSIV

„Briliantul” a fost eliminat din Cupa României, scor 0-4, de Corvinul Hunedoara, motiv pentru care a decis să-şi dea demisia de la clujeni. În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a analizat situaţia şi s-a declarat surprins de hotărârea luată de Mutu.

„Eu mă aşteptam că la anul să fie tot Mutu la echipă. Vine la CFR, ia echipa din drum şi o pregăteşte din timp pentru noul sezon. După ce a pierdut cu 7-2 a mai plecat (n.r. Farul - Rapid din sezonul precedent)? De ce a plecat după 4-0 ăsta? O să te obişnuieşti cu treaba asta. 

Te mai trezeşti şi tu că iei 4 goluri, iei 7 goluri, se poate întâmpla la toată lumea. Dacă ia Klopp 7, atunci poate să ia oricine 7 (n.r. Liverpool a pierdut, scor 2-7, cu Aston Villa în 2020). A luat Mutu 4 goluri de la o echipă din Liga a 2-a, dar chiar nu a părut formaţie de Liga a 2-a”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nelutu vargacfr clujadi mutu 

viewscnt
Articole similare