Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu i-a "mitraliat" pe toţi în miez de noapte! Nici fiul său nu a scăpat: ”Adiţă e un copil teribilist"

Adrian Mititelu i-a "mitraliat" pe toţi în miez de noapte! Nici fiul său nu a scăpat: ”Adiţă e un copil teribilist"

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a ieşit la atac după declaraţiile fiului său la adresa clubului FC U Craiova, cât şi la adresa antrenorului recent instalat, Nicolo Napoli.

Patronul celor de la FC U Craiova a transmis un mesaj pentru toţi contestatarii săi, inclusiv fiul său, Adrian Mititelu Jr, care, după doar câteva minute de la eliminarea formaţiei din Craiova din Cupa României, la penalty-uri, în faţa celor de la FC Voluntari, a declarat câteva lucruri neplăcute la adresa tatălui său.

Mititelu a decis să nu-i permită fiului său să aibă ultimul cuvânt şi i-a dat o serie de replici propriului său fiu, pe care îl provoacă să îşi asume întreaga responsabilitate de a patrona clubul FC U Craiova.

De asemenea, finanţatorul oltenilor nu l-a iertat pentru vorbele aruncate la adresa antrenorului Nicolo Napoli, pe care 'juniorul' l-a denigrat, după înfrângerea echipei din sferturile Cupei României.

Mititelu nu s-a oprit, însă, doar la atacuri la adresa fiului său. Gigi Becali, Dan Şucu şi Mihai Rotaru sunt printre rivalii acestuia în Superliga, pe care i-a numit atunci când a făcut referire la situaţia prin care a trecut clubul său, cu mulţi ani în urmă. 

Prestaţia jucătorilor săi l-a convins pe Mititelu, care consideră că echipa sa ar fi putut ajunge, cu şansă, în finala mult-dorită în faţa rivalilor din oraş, Universitatea Craiova. 

"În subconştient credeam că putem ajunge în finala şi puteam juca finala aici cu CSU. Putea fii o finală istorica şi Cupa rămânea la Craiova.

Eu sunt mulţumit de cum au luptat băieţii, unii dintre ei ai jucat la sacrificiu.", a spus Mititelu.

Suporterii echipei l-au dezamăgit încă o dată pe patronul clubului, şi consideră că scorul final putea fi altul, cu susţinerea acestora în spate.

"Dacă aveam un public care ne încurajă şi pe noi puţin, dar aşa toată lumea te înjură, te jigneşte.", a mai spus Mititelu.

"Adiţă este un copil teribilist care contestă anumiţi jucători, el a plecat mai demult, el vine pe aici o data la 7-8 săptămâni. Eu sunt de vină. Dacă reuşeam să câştigăm la penalty-uri, cred că discursul lui Adiţă era altul acum, normal că eu sunt de vină. Eu sunt de vină la toate relele. Tot eu am fost la un pas de play off şi la un pas de Conference League.

Deocamdată eu sunt stăpân aici, la echipa asta eu decid tot. Deocamdată el să facă şi el 5 la suta din cât am făcut eu în viaţă şi după aia să vorbească. E greu să stai pe la Bucureşti să iţi dai cu parerea aici pe la echipă. Ce vina are Napoli pentru jocul de azi? Ce să facă Napoli? 

Eu am recunoscut că vioara întâi aici este Florin Drăgan, dar tot acelaşi staff a fost la un pas de Conference League. Sunt chestiuni care ar fi trebuit să rămână secrete. Nu stabileşte Adiţă ce şi cum la clubul ăsta, niciodată, chiar daca este unul dintre acţionari. 

'Eu fac echipa, eu le spun cum să joace', astea sunt nişte aberaţii. Nu a fost la vestiare el, a fost pe lângă vestiare. Multe dintre acţiunile echipei au fost girate de mine. Că doar eu am angajat şi antrenorii şi jucătorii, că el nu mai are nicio implicare. 

Eu conduceam totul şi din detenţie, nu se făcea nimic fară mine. Ce e bun e al lui Adiţă şi ce e rău e al meu. Dacă plec eu ce se întâmplă? Cine vine aici? Un profesionist, care e ăla? Am mai avut noi profesionişti pe la clubul ăsta. 

Pai plecăm, noi plecăm acum şi vin profesioniştii ăia de la Bucureşti, vin cu vrăjeală şi salvează echipa, dacă noi nu mai suntem buni. Mâine poimâine mă da afara fiu-miu de la club.  Eu nu sunt omul care să fac schimbări sau niciodată nu fac treburi d-astea, să mă bag eu la schimbări, nu. 

Acum o să fac o şedinţă să plecăm toţi. Plec şi eu nicio problema. Mă duc şi stau numai pe la Dubai, mă plimb. Ce îmi trebuie mie bătaie de cap şi stres.

Vino Adiţă şi fă tu să iei Cupa şi campionatul. Dacă eu sunt răul la echipa asta, eu mă retrag. El asta vrea, să conducă el. Uite îi dau puterea să conducă el, eu îmi văd de treaba mea, că s-ar putea ca eu să fiu vina numărul 1. 

Dar să vină, nu să stea la Bucureşti să îl pună pe Blondu şi pe Săceanu. Să vina el să stea ca mine de dimineaţă până seara în Craiova. Nu să stăm pe la Bucureşti prin Herăstrău şi să conducem echipa din Herăstrău.

Să facem echipă din Herăstrău, să nu o facem din Craiova. N-am avut noroc de rezultate, eu zic că echipă avem. Eu am căzut psihic şi aceste declaraţii ale lui sunt nesăbuite, pentru mine e uşor să renunţ. 

Ia să-l vedem pe Rotaru, să îi ia lui cineva echipa, să-i blocheze şi afacerile şi s-o mai ia după aia vreodată de la liga a patra Rotaru. Şi nu doar Rotaru, nici Becali daca se întâmplă treaba asta, nici Şucu.", a încheiat patronul celor de la FC U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititeluadrian mititelu jrcupa romanieifc voluntari 

viewscnt
Articole similare