Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, cu ochii pe semifinală după ce a eliminat-o pe Hermannstadt cu un gol în minutul 90+2: "Numai în pielea lor să nu fii"

Ioan Ovidiu Sabău, cu ochii pe semifinală după ce a eliminat-o pe Hermannstadt cu un gol în minutul 90+2: "Numai în pielea lor să nu fii"

Cupa României

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul celor de la U Cluj este mulţumit de jocul elevilor săi, câştigat cu scorul de 1-0 în faţa celor de la FC Hermannstadt, meci din faza sferturilor de finală ale Cupei României.

Antrenorul "Şepcilor roşii" a reuşit calificarea în semifinalele Cupei României după o victorie obţinută pe finalul timpului regulamentar. Marcatorul unicului gol a fost Federico Anselmo, atacantul argentinian al clujenilor.

U Cluj o va întâlni în faza semifinalelor pe câştigătoarea meciului dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi.

La finalul partidei de pe Cluj Arena, Sabău a analizat jocul echipei sale, dar a şi pus accentul pe faptul că obiectivul final în acest sezon este câştigarea Cupei României.

Ioan Ovidiu Sabău: "Am ratat calificarea în play-off şi ne-a rămas acest obiectiv"

"Începem să avem posesia, să avem o dinamică mai bună şi să îmbunătăţim mişcarea jucătorului fără minge. O victorie importantă. Am ratat calificarea în play-off şi ne-a rămas acest obiectiv.

Am văzut jucătorii concentraţi, s-au bătut pentru fiecare meci. Numai în pielea celor de la Hermannstadt să nu fii, să pierzi la ultima fază. Ştiu ce ar fi însemnat pentru mine să primesc gol la ultima fază. Suntem antrenori, jucători şi ştim ce înseamnă astfel de momente.

Înseamnă că arătăm foarte bine ca echipă şi trebuie să credem în obiectivele pe care ni le-am stabilit. Am acumulat o oarecare experienţă. Ştiţi ce înseamnă să pierzi la penalty-uri. Mă bucură faptul că jucătorii au stat bine din punct de vedere fizic", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul partidei.

În următoarea etapă din play-out-ul Superligii, U Cluj o înfruntă tot pe FC Hermannstadt, de această dată, pe "Municipalul" din Sibiu.

"Şepcile roşii" ocupă prima poziţie în play-out, în timp ce FC Hermannstadt este pe locul patru, la două puncte distanţă de adversarea din această etapă.

Afla mai multe despre: fc hermannstadtioan ovidiu sabauu clujcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare