Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ieşi în p..a mea!” Război în toată regula la FCU Craiova 1948! Negru l-a înjurat ca la uşa cortului pe un suporter oltean | VIDEO EXCLUSIV

”Ieşi în p..a mea!” Război în toată regula la FCU Craiova 1948! Negru l-a înjurat ca la uşa cortului pe un suporter oltean | VIDEO EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

FCU Craiova 1948 merge din rău în mai rău, iar nervii au cedat în Bănie, după eliminarea dramatică din Cupa României, în faţa lui FC Voluntari.

Trupa lui Adrian Mititelu a devenit o candidată serioasă la retrogradare, deşi la începutul anului se vorbea de FCU Craiova 1948 ca despre o echipă ce va ataca play-off-ul şi cupele europene.

Lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, iar alb-albaştrii au ajuns la nouă jocuri consecutive fără victorie în toate competiţiile, cu doar un succes înregistrat în 2024.

Jucătorul lui FCU Craiova 1948 a luat foc după eliminarea din Cupă şi a înjurat un suporter: ”Eşti un...”

Parcursul dezastruos din campionat, culimat cu eliminarea din Cupa României a umplut paharul la Craiova. După ce oltenii au pierdut dramatic la lovituri de departajare, fanii alb-albaştrilor au răbufnit, iar unii dintre ei le-au adresat cuvinte dure jucătorilor.

Deşi a transformat o lovitură de departajare, Radu Negru nu a scăpat de furia suporterilor. Unul dinte fanii din Bănie i-a adresat cuvinte grele fundaşului, iar acesta a ripostat cu nişte ce nu pot fi reproduse.

Negru a fost cu greu calmat de unul dintre stewarzi, iar în apărarea sa a sărit Dragoş Albu. Suporterii de la Tribuna 1 l-au aplaudat doar pe Vladsilav Blănuţă.

  • VIDEO cu incidentul dintre Radu Negru şi suporterul craiovean

”Nu ştiu dacă este ok să te înjure de familie, de copii, de morti, fără niciun fond. Am avut acea ieşire.. Era să spun un domn, dar nu îl pot numi domn. Aşa este temperamentul meu, mai vulcanic uneori”, a spus Radu Negru după meci.

Afla mai multe despre: radu negrufcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare