Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu şi-a ales noul antrenor. Vine din Liga 2 şi a mai pregătit-o pe FCU Craiova de trei ori

Adrian Mititelu şi-a ales noul antrenor. Vine din Liga 2 şi a mai pregătit-o pe FCU Craiova de trei ori

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a fost extrem de dezamăgit după eliminarea lui FCU Craiova 1948 din Cupa României şi vrea să facă schimbări importante la echipă.

FCU Craiova 1948 a fost eliminată din sferturile Cupei României. Oltenii au pierdut la loviturile de departajare cu FC Voluntari.

Iar acest eşec a fost picătura care a umplut paharul în Bănie. Tensiunile din cadrul clubului, dar şi în relaţia acestuia cu suporterii au atins cote înalte.

La finalul mecului, Adrian Mititelu a izbucnit şi-a a avut un discurs dur, unul în care s-a luat inclusiv de fiul său, Adrian Mititelu Jr.

Antrenor nou la FCU Craiova. Pe cine ar fi ales Adrian Mititelu ca înlocuitor pentru Nicolo Napoli

Mai mult, finanţatorul FCU Craiova ar fi luat şi decizia de a pune un antrenor nou la echipa sa, anume pe Eugen Trică, potrivit Gsp, în locul italianului Nicolo Napoli, care încă nu se ştie ce statut va avea.

Actualmente la CSM Alexandria, formaţia din play-out-ul ligii secunde, Trică a mai pregătit-o pe FCU Craiova în alte trei rânduri: 30 mai - 24 august 2020, 13 martie - 24 mai 2021 şi 9 noiembrie - 11 decembrie 2021.

Dacă această numire de antrenor va fi anunţată şi oficial, atunci Eugen Trică va avea drept obiectiv la FCU Craiova salvarea de la retrogradare.

În momentul de faţă, oltenii sunt pe loc de baraj, cu 16 puncte după primele două etape din play-out. Doar Dinamo şi Botoşani se află mai jos, pe locuri direct retrogradabile.

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititelueugen trica 

viewscnt
Articole similare