Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli a comis-o la flash-interviu! Trăsnaia spusă de antrenorul italian înainte de FCU Craiova 1948 - FC Voluntari

Nicolo Napoli a comis-o la flash-interviu! Trăsnaia spusă de antrenorul italian înainte de FCU Craiova 1948 - FC Voluntari

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 traversează un moment dezastruos, cu opt meciuri consecutive fără victorie şi un singur succes în 2024. Trupa antrenată de Nicolo Napoli poate face spăla din ruşinea ultimelor meciuri, în cazul în care va avansa în Cupa României, competiţie ce îi poate aduce o calificare nesperată în cupele europene.

Înaintea partidei cu FC Voluntari din sferturile Cupei, Nicolo Napoli a declarat că echipa sa şi-a stabilit drept obiectiv câştigarea competiţiei, mai ales după a aflat că următorul posibil adversar va fi Corvinul Hunedoara, formaţie ce a spulberat-o pe CFR (4-0).

Cupa României l-a zăpăcit pe Nicolo Napoli! Antrenorul italian al lui FCU Craiova 1948 a ”comis-o” de trei ori la flash-interviu

Nicolo Napoli a spus de trei ori în interviul de dinaintea meciului cu FC Voluntari că echipa sa îşi doreşte să câştige ”cele trei puncte”, ceea ce este imposibil, având în vedere că vorbim despre fazele eliminatorii ale Cupei României.

”Se anunţă a fi un meci foarte dificil. Avem nevoie să facem o partidă bună, să câştigăm şi să luăm cele trei puncte. Încercăm să câştigăm Cupa, avem un meci foarte dificil, încercăm să adunăm puncte pentru moral.

Am încercat să trimit o echipă bună în teren, pentru a face un meci bun şi pentru a aduna puncte în clasament, pentru că avem nevoie.

(n.r. Şi-a mai revenit vestiarul, sau este căzut după criticile patronilor?) Noi suntem concentraţi pe acest meci, pe care vom încerca să îl câştigăm. Patronul a făcut bine. Este mai bine că putem juca contra Corvinului!”, a spus Nicolo Napoli, înainte de FCU Craiova 1948 - FC Voluntari.

Partida dintre FCU Craiova 1948 şi FC Voluntari este LIVE TEXT pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948fc voluntaricupa româniei 

viewscnt
Articole similare