Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga a vorbit despre varianta Dorinel Munteanu la CFR Cluj: „Vreau mentalitate de învingător!”

Neluţu Varga a vorbit despre varianta Dorinel Munteanu la CFR Cluj: „Vreau mentalitate de învingător!”

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga a vorbit despre o posibilă aducere a lui Dorinel Munteanu la CFR Cluj.

Dorinel Munteanu, aproape de CFR Cluj? Neluţu Varga a dat verdictul

Finanţatorul clujenilor a fost întrebat direct despre Dorinel Munteanu, iar răspunsul a fost unul pe măsură. Deşi a spus că are mai multe variante pregătite pentru postul de antrenor, Neluţu Varga îşi doreşte constanţă şi mentalitate de învingător la clubul său, calităţi care îl descriu foarte bine pe tehnicianul de la Oţelul Galaţi.

„(n.r. – Din vară, poate şi Dorinel Munteanu să fie o soluţie?) Sunt mulţi pe listă, nu are rost să dăm nume acum. Sunt mai mulţi, trebuie să reflectăm bine pentru că nu vreau să fim fabrică de antrenori. Să tot schimbăm antrenorii.

Nouă ne plac lucrurile clare şi constante, să construim, nu să dezbinăm, nu asta e ideea. Nu vreau să mă cert tot timpul sau să ne despărţim de un antrenor că nu a avut rezultate. La CFR e un spirit de învingător şi asta văd că s-a pierdut în ultima perioadă, e lucrul la care trebuie să lucrăm, să revină”, a spus Neluţu Varga, potrivit as.ro.

Neluţu Varga a făcut lumină după plecarea lui Mutu de la CFR: „N-am păţit aşa ceva în viaţa mea!” Cum a comentat demisia lui Balaj

CFR Cluj trece prin momente dificile după eliminarea din Cupa României.

Clujenii au fost învinşi fără drept de apel de Corvinul Hunedoara, echipă de eşalon secund, scor 0-4, iar Adi Mutu şi Cristi Balaj şi-au dat demisia. Astfel, fosta campioană a României a rămas fără antrenor şi fără preşedinte.

Neluţu Varga nu a răspuns la telefon imediat după plecarea lui Mutu, dar a revenit acum şi a explicat că a fost extrem de supărat, motiv pentru care a refuzat să ofere o reacţie la cald.

„Nu a fost nicio negociere. Şi-a dat demisia, i-am acceptat-o şi gata. Deocamdată vor rămâne Bilaşco şi cu ceilalţi, cu ajutorii de antrenor, până la vară. Nu discutăm acum de niciunul până în vară. I-am acceptat demisia şi lui Balaj, e ceva normal.

M-am simţit mega umilit. Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat în viaţa mea. De aia nici nu am mai răspuns la telefon pentru că eran negru de supărare şi era prea caldă situaţia. Vreau să reflectez şi să gândim bine pentru club”, a spus Neluţu Varga, potrivit as.ro.

 

Afla mai multe despre: nelutu vargacfr clujdorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare