Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, surprins de ultima decizie luată de Mititelu la FCU Craiova: ”Văd multe, dar pe asta nu am mai văzut-o”. Propunerea făcută în direct | EXCLUSIV

Panduru, surprins de ultima decizie luată de Mititelu la FCU Craiova: ”Văd multe, dar pe asta nu am mai văzut-o”. Propunerea făcută în direct | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova nu mai continuă nici în Cupa României, după ce şi în campionat este ameninţată cu retrogradarea, fiind pe loc de baraj. Iar tensiunile au crescut nu numai între club şi suporteri, dar şi în familia Mititelu, între Adrian senior şi Adrian junior.

FCU Craiova 1948 a părăsit şi Cupa României, fiind eliminată la loviturile de departajare de FC Voluntari. Acest eşec a aruncat în aer situaţia clubului din Bănie.

Adrian Mititelu junior a avut un discurs dur despre tensiunile de la Craiova, în care l-a vizat şi pe tatăl său. Adrian Mititelu nu s-a lăsat aşteptat şi a replicat.

Finanţatorul lui FCU Craiova s-a supărat şi a comentat acuzele fiului său, iar juniorul a răspuns la scurt timp. Mai mult, conform ultimelor informaţii, Eugen Trică va fi noul antrenor al echipei craiovene.

Panduru a comentat situaţia complicată de la FCU Craiova

Despre situaţia extrem de tensionată de la Craiova au vorbit şi experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Cristi Costache. Cel dintâi a afirmat că nu a fost surprins de cum au ajuns lucrurile la echipa lui Mititelu.

”Te aşteptai să se întâmple aşa ceva? Eu mă aşteptam, tată-fiu. Nu păreau că sunt capabili? Nu mă interesează. Nu mă surprinde. Aici trebuia să se ajungă după tot ce s-a întâmplat. Tot timpul bătea şi până la urmă s-a întâmplat ceea ce vorbea.

Dar îţi spun ce nu am mai văzut. Văd multe, dar pe asta nu am mai văzut-o. Cine vine în locul lui Napoli (n.r. Eugen Trică). (n.r. Ce se întâmplă la Craiova) E de râs, că de plâns nu are vreo treabă. Am şi o propunere. Să pună Bossulică pe şapcă. Când e omul supărat nu merge treaba. 

Cel mai jos şi cel mai jos e situaţia asta, la care nu se gândea nimeni niciodată, dar omul (n.r. Adrian Mititelu) e supărat, nu mai vreau să zic nimic. Nu ştiu cum, dar are ambiţie să ţină echipa în continuare.

El a încercat câteva nume de antrenori, a şi zis, dar a fost refuzat. Să vedem. Eu continui să cred că jucători sunt. Să vedem ce se întâmplă. Cred că se pot salva de la retrogradare. Mă uit la calitatea jucătorilor pe care îi are”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Recent, între Basarab Panduru şi Adrian Mititelu a avut loc un schimb de replici care a avut ca subiect principal tot situaţia de la FCU Craiova 1948.

Reacţie despre Adrian Mititelu şi FCU Craiova: ”A avut şi el necazurile lui, dar îşi cam merită soarta”

Cristi Costache a comentat şi el situaţia incendiară în care s-a ajuns la FCU Craiova.

”Mie mi-a amintit de celebrele snoave cu Nea Mărin. Ăsta e nivelul, asta trăim. E un adevăr pe care îl ştiam, dar îl rosteam foarte puţin.

Făcea transferuri, vorbea toată săptămâna cu jucătorii, chema separat jucătorii, făcea şi primul 11, nu doar schimbările. Tind să i dau dreptate (n.r. lui Mititelu Junior).

A avut şi el necazurile lui, dar îşi cam merită soarta pentru ceea ce se întâmplă acum. Meritele lui sunt incontestabile, dar a depus degeaba toate eforturile alea. Acum e foarte uşor să rezişti sau să scoţi capul. Uitaţi-vă ce echipe sunt acum, ce se perindă pe aici”, a completat expertul Orange Sport.

În campionat, FCU Craiova este pe loc de baraj, cu 16 puncte după primele două etape din play-out. Doar Dinamo şi Botoşani se află mai jos, pe locuri direct retrogradabile.

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititeluadrian mititelu juniorsuperligacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare