Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu poţi să te superi pe fani". Basarab Panduru i-a dat replica lui Adrian Mititelu după ce a fost atacat: "Moda se mai schimbă" | EXCLUSIV

"Nu poţi să te superi pe fani". Basarab Panduru i-a dat replica lui Adrian Mititelu după ce a fost atacat: "Moda se mai schimbă" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu a vorbit despre declaraţia lui Basarab Panduru în legătură cu echipa sa, şi a simţit nevoia să-i ofere o replică analistului Orange Sport.

Patronul celor de la FC U Craiova nu a gustat declaraţia lui Basarab Panduru în legătura cu echipa sa, cât şi situaţia băncii tehnice, şi i-a dat o replică fostului jucător al echipei naţionale.

Declaraţia l-a scos din sărite pe Adrian Mititelu, iar patronul formaţiei din Bănie a venit cu o replică tăioasă pentru fostul mare internaţional.

"Am văzut declaraţia lui Panduru, aş fi vrut să comenteze după ce prinde şi el trei meciuri pe bancă în Liga 1. Aşa, de la televizor oricine poate să vorbească, să îşi dea cu părerea, e foarte uşor cu vorba, dar mai greu cu fapta. Nu antrenează pe nicăieri.

Văd că e o modă acum ca toţi antrenorii care n-au făcut nimic să devină jurnalişti. Îmi pare rău, am fost fan al jucătorului Basarab Panduru, dar ca antrenor ce a făcut?! De la televizor e foarte simplu.

Am băgat 3 milioane de euro, să vină şi alţii să vadă cât de greu e în fotbal. E foarte uşor să vorbeşti de pe margine. Nu e niciun conflict la echipă, normal că e o situaţie tensionată, am pornit campionatul cu gândul la play-off şi mă trezesc acum la retrogradare.", a declarat Adrian Mititelu, la GSP.

Panduru a reacţionat în direct la declaraţia lui Mititelu şi a încercat să stingă conflictul dintre cei doi.

Basarab Panduru: "Moda e să te bagi în fotbal şi să plângi că pierzi bani"

"Nu, nu mi se pare că e nimic. Omul a spus că crede el. N-ai... Sunt pus într-o situaţie ingrată. Mă pui să mă supăr pe un fan, nu poţi să te superi pe fani. Moda se mai schimbă, dar văd că acum moda e să te bagi în fotbal şi să plângi că pierzi bani. Pot să-i spun un lucru, aşa ca prieten, de la anul îi doresc să nu mai piardă niciun ban. 

Când îţi dai cu părerea pe la TV, de vreo 15 ani cred, se poate să fie şi nemulţumiţi, dar nu cred că am de ce să mă supăr", a spus Basarab Panduru, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: adrian mititelubasarab pandurufc u craiova 

viewscnt
Articole similare