Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali are interzis la transfer din partea unui patron din Superligă: „Nici dacă îmi dă 10 milioane pe el!”

Gigi Becali are interzis la transfer din partea unui patron din Superligă: „Nici dacă îmi dă 10 milioane pe el!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali are şanse mici să-l transfere pe Marius Ştefănescu de la Sepsi.

Gigi Becali este refuzat vehement de un patron din Superligă

Laszlo Dioszegi a declarat încă o dată că nu îl va lăsa pe Marius Ştefănescu să plece la FCSB, nici măcar dacă ar primi o ofertă uriaşă din partea lui Gigi Becali. Toate discuţiile legate de jocurile de culise l-au scos din sărite pe patronul covăsnenilor.

„Nu am mai discutat cu ei (n.r. cu Gigi Becali şi Dan Şucu), dar eu vreau să îl dau în străinătate. După toate discuţiile care au fost, la FCSB în niciun caz. Asta 100% sigur.

Eu nu vreau să îl dau la FCSB pentru nimic în lume, pentru că onoarea noastră nu se poate cumpăra cu niciun ban. Indiferent de sumă, chiar şi 5-10 milioane.

Ideea clubului nostru este, de la început, să fim transparenţi, cinstiţi şi corecţi. Corectitudinea nu se cumpără cu nimic, poate să dea şi 100 de milioane de euro.

Nu avem nicio ofertă pentru niciun jucător, la vară discutăm. Ştefănescu are 12 goluri şi are 6 sau 7 assist-uri. O să vină un agent la meciul de diseară. Nu ştiu pe cine urmăreşte, pentru că nu am întrebat. Vedem, vedem. 

Aşteptăm oferte pentru Ştefănescu. Nu vreau să spun din burtă nişte sume. 100% e cu 6 zerouri. 50% din valoarea următorului transfer al lui trebuie să o dăm către cei de la Viitorul Cluj. Am avut o discuţie cu patronul celor de la Viitorul şi a zis că dacă îi dăm 500.000 de euro în 2-3 tranşe poate renunţă la clauza asta din valoarea lui. 

În primul rând, pentru noi 500.000 de euro este o sumă foarte mare. Şi în al doilea rând, nu se ştie niciodată. Poate jucătorul se accidentează şi ai aruncat pe geam 500.000 de euro. Ştefănescu mai are contract până în vara lui 2026. Va juca diseară, desigur”, a spus patronul celor de la Sepsi, potrivit Fanatik.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsepsimarius stefanescu 

viewscnt
Articole similare