Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Louis Munteanu, vizibil afectat de ratările uriaşe din meciul cu Sepsi: "Domnul Hagi era supărat. Vreau să îmi cer scuze"

Louis Munteanu, vizibil afectat de ratările uriaşe din meciul cu Sepsi: "Domnul Hagi era supărat. Vreau să îmi cer scuze"

Farul Constanța

Comentarii

Louis Munteanu, numărul "nouă" de la Farul, a avut parte de multiple ratări mari în meciul terminat cu scorul de 1-1, în faţa lui Sepsi.

Tânărul atacant al Farului a irosit mai multe ocazii din poziţii ideale, lucru care l-a afectat pe internaţionalul U21, chiar şi în timpul flash-interviului de după fluierul final. Fotbalistul împrumutat de Hagi de la Fiorentina a reuşit să înscrie pentru echipa sa, în primul act, dintr-o poziţie dificilă.

Avantajul Farului nu a durat mult, întrucât Safranko a restabilit egalitatea, la doar un minut după reuşita lui Munteanu. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, rezultat care dezavantajează ambele echipe, în lupta pentru podium-ul din play-off.

Louis Munteanu: "Am avut 5-6 ocazii să marchez, dar le-am irosit"

"Nu am lacrimi. Am reuşit să marchez, îmi lipseau execuţiile astea, nu ştiu dacă am marcat din afara careului în acest sezon. Sunt supărat, vă daţi seama. Am avut 5-6 ocazii să marchez, dar le-am irosit. Dacă am dat în bară, clar trebuia să judec altfel faza.

Cam aşa a fost sezonul meu, ratări peste ratări. Mai sunt meciuri, sperăm să legăm victoriile şi să ne atingem obiectivele. Domnul Hagi era supărat, toată lumea era. Vreau să îmi cer scuze în faţa colegilor, antrenorilor şi suporterilor", a declarat Louis Munteanu, după meciul cu Sepsi.

Munteanu a avut parte de o prestaţie similară în faţa Universităţii Craiova, în meciul retur din sezonul regular, partidă în care a reuşit să înscrie o singură dată, deşi a avut multiple oportunităţi să puncteze pentru echipa sa.

Tânărul atacant în vârstă de 21 de ani se află la al doilea sezon consecutiv la Farul, deşi este jucătorul Fiorentinei. Italienii s-au decis să-i permită lui Munteanu să joace încă un sezon la formaţia care l-a crescut, cu speranţa că acesta îşi va ridica nivelul de joc.

Afla mai multe despre: louis munteanufarulfarul constantasepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare