Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dublă lovitură la CFR Cluj! Dani Coman şi Marius Măldărăşanu, soluţii pentru patron: "Cu Neluţu Varga vorbesc săptămânal"

Dublă lovitură la CFR Cluj! Dani Coman şi Marius Măldărăşanu, soluţii pentru patron: "Cu Neluţu Varga vorbesc săptămânal"

CFR Cluj

Comentarii

Dani Coman, preşedintele celor de la FC Hermannstadt, a vorbit despre o eventuală colaborare cu Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj.

Fostul portar a mărturisit că situaţia sa la FC Hermannstadt este una bună şi nu se gândeşte în prezent la o schimbare de tabără. Marius Măldărăşanu şi Dani Coman ar reprezenta o variantă de luat în calcul de patronul "feroviarilor", după plecările lui Cristi Balaj şi Adrian Mutu. În prezent, de echipă se ocupă cuplul Francisc Dican şi Ovidiu Hoban, cei care au pregătit primul antrenament de la plecarea lui Adrian Mutu.

Dani Coman: "Cel puţin până la vară, sunt aici"

"Deocamdată eu sunt la Sibiu, vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici, nu vreau să vorbesc despre Măldă. Nu am vorbit despre plecarea lui Mutu şi a lui Cristi Balaj. Cu Neluţu Varga vorbesc săptămânal. E unul din oamenii pe care îi apreciez, e unul din prietenii mei buni, aşa că e normal să avem discuţii.

Dar, repet, toată energia şi tot ce pot eu voi face pentru Sibiu. Cel puţin până la vară sunt aici şi îmi voi face treaba cât pot eu de bine aici", a declarat Dani Coman, la Fanatik.

FC Hermannstadt a ratat obiectivul calificării în play-off, un obiectiv care părea realizabil, după forma bună a echipei de la începutul, cât şi mijlocul sezonului regular. Astfel, sibienii au ajuns în play-out, acolo unde vor încerca să termine cât mai sus şi să evite emoţiile retrogradării.

Clubul sibian nu are dreptul să participe în competiţiile europene, în sezonul viitor. Astfel, o clasare pe locurile de baraj pentru UEFA Conference League nu este esenţială pentru echipa lui Marius Măldărăşanu.

Eliminare dramatică pentru FC Hermannstadt, din Cupa României

FC Hermannstadt a fost eliminată în sferturile Cupei României, de către U Cluj, în ultimele minute ale timpului regulamentar, după un gol înscris de Federico Anselmo, în minutul 90+3. Astfel, Universitatea Cluj o va întâlni pe Oţelul Galaţi, în semifinalele Cupei României.

Afla mai multe despre: cfr clujnelutu varganelu vargadani comanmarius maldarasanufc hermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare