Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitor pentru Cristi Balaj. Numele propus în direct pentru Nelu Varga la CFR Cluj: „Ar fi cea mai bună variantă!”

Înlocuitor pentru Cristi Balaj. Numele propus în direct pentru Nelu Varga la CFR Cluj: „Ar fi cea mai bună variantă!”

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Prima variantă pentru postul de preşedinte la CFR Cluj după plecarea lui Cristi Balaj

Totuşi, se pare că Neluţu Varga ar fi fost cel care a luat decizia, nu Cristi Balaj. Patronul clujenilor a fost nemulţumit de atitudinea avută de fostul preşedinte al clubului, aşa că a luat o decizie radicală.

Acum clubul a rămas fără preşedinte, iar o primă variantă a apărut deja. Fostul fotbalist Cristi Dulca consideră că Dani Coman ar fi cea mai bună soluţie pentru CFR Cluj.

„Dani Coman chiar ar fi o variantă bună. Pe lângă faptul că a demonstrat ca preşedinte în condiţii deloc uşoare, el e şi un băiat inteligent. Ştie să gestioneze multele momente grele în viaţa unei echipe. Da, ar fi o soluţie. E un om diplomat, îl cunosc foarte bine” , a declarat Cristi Dulca, potrivit Prima Sport.

Cristi Balaj şi-a anunţat pe Facebook plecarea de la CFR Cluj

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunţat că m-am simţit rău fizic şi m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecinţă, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înţeleagă şi să accepte această decizie. 

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depăşească această perioadă dificilă şi să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obţin puncte în cupele europene, aşa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a scris Cristi Balaj pe Facebook.

Cristi Balaj a ocupat funcţia de preşedinte al CFR-ului din septembrie 2021.

Afla mai multe despre: cfr clujnelutu vargadani comancristi balaj 

viewscnt
Articole similare