Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A bătut drumul degeaba? Fotbalistul de la FCSB, urmărit insistent de fostul antrenor: "Nu e jucătorul pe care îl ştim"

A bătut drumul degeaba? Fotbalistul de la FCSB, urmărit insistent de fostul antrenor: "Nu e jucătorul pe care îl ştim"

FCSB

Comentarii

Baba Alhassan, mijlocaşul ghanez al celor de la FCSB, este urmărit atent de fostul său antrenor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu.

Un component important al formaţiei sibiene în sezonul trecut, cât şi în prima jumătate a actualei stagiuni, Baba Alhassan s-a transferat la FCSB, în această iarnă, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Alături de acesta a fost transferat şi Luis Phelipe, de la o altă formaţie din play-out, Poli Iaşi, pentru suma de 200.000 de euro.

Ghanezul în vârstă de 24 de ani a bifat 10 prezenţe în tricoul noii sale echipe, şi a reuşit să ofere 3 pase decisive pentru coechipierii săi. Marius Măldărăşanu, fostul său antrenor din perioada de la FC Hermannstadt a analizat situaţia jucătorului ghanez la FCSB şi a evidenţiat o diferenţă în jocul acestuia.

Marius Măldărăşanu: "Probabil a văzut declaraţiile patronului"

"Nu ştiu ce se va întâmpla, tot urmărim şi mai vorbesc cu staff-ul când mai stăm la masă şi tot spun că 'Baba, nu-i Baba!' L-am văzut, nu e jucătorul pe care îl ştim, să ia mingea cu el, să dea dovadă de personalitate, să plece cu 2-3 jucători în spate.

Probabil ştie şi el şi îşi spune: 'Aoleu, dacă greşesc? Mă scoate, nu mă mai bagă'. Probabil a văzut deja declaraţiile patronului despre jucătorul adus de la Iaşi. (n.r. Luis Phelipe)

Se poate întâmpla orice, eu îmi pun întrebarea, 'va mai fi motivat?' (n.r. după o revenire la Hermannstadt). Ajungi la un nivel, la FCSB, condiţii, terenuri... are şi el un agent", a declarat Marius Măldărăşanu, la podcast-ul lui Pope.

  • 850.000 de euro este cota de piaţă a lui Baba Alhassan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius maldarasanuhermannstadtfcsbbaba alhassangigi becali 

viewscnt
Articole similare