Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Thomas Muller pentru Real Madrid, înainte de semifinala din UEFA Champions League: "Unul dintre cele mai mari meciuri"

Mesajul lui Thomas Muller pentru Real Madrid, înainte de semifinala din UEFA Champions League: "Unul dintre cele mai mari meciuri"
Comentarii

Bayern Munchen a reuşit să se califice în semifinalele UEFA Champions League, după o victorie cu scorul de 1-0 în returul din sferturile de finală, în faţa celor de la Arsenal, scor 3-2 la general.

Thomas Muller, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai bavarezilor abia aşteaptă partida dintre Bayern şi Real Madrid, din semifinalele competiţiei. Muller, un veteran al competiţiei inter-cluburi, are amintiri neplăcute din semifinalele în faţa celor de la Real Madrid.

În 2014, Real Madrid trecea de Bayern Munchen şi se califica în finala de la Lisabona, în faţa celor de la Atletico Madrid, după două victorii în ambele manşe. 5-0 a fost scorul la general al celor două partide din semifinalele sezonului 2013-2014.

În 2018 a urmat un alt duel între cei doi giganţi europeni. Real Madrid s-a chinuit să treacă de bavarezi, scorul la general al celor două dueluri a fost de 4-3, în urma unor partide în care au fost luate decizii controversate de arbitraj.

Thomas Muller le-a transmis un mesaj coechipierilor săi de la echipa naţională a Germaniei, pe care îi va întâlni în semifinalele din UEFA Champions League.

Mesajul lui Thomas Muller, după calificarea dramatică a celor de la Real Madrid în semifinalele UCL

"Nemţii au rezolvat treaba! Toni Rudiger pentru Real Madrid şi Josh Kimmich pentru noi, semifinală între Bayern şi Real Madrid, părerea mea, unul dintre cele mai mari meciuri din fotbalul mondial. Sunt entuziasmat să merg acolo, deci, hai FC Bayern! Mia san Mia!", a spus Muller, într-un clip postat pe reţelele de socializare.

În cealaltă semifinală, Borussia Dortmund, o altă forţă din Bundesliga, are o misiune dificilă împotriva celor de la Paris Saint-Germain. Echipa din Dortmund a reuşit calificarea în semifinale după o partidă retur excelentă împotriva celor de la Atletico Madrid.

Afla mai multe despre: thomas mullerbayern munchenreal madriduefa champions league 

viewscnt
Articole similare