Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Mateiu şi-a găsit echipă! Fotbalistul cu peste 300 de prezenţe în tricoul Universităţii Craiova semnează cu o echipă cu pretenţii

Alexandru Mateiu şi-a găsit echipă! Fotbalistul cu peste 300 de prezenţe în tricoul Universităţii Craiova semnează cu o echipă cu pretenţii

Superliga

Comentarii

Alexandru Mateiu, fostul jucător al celor de la Universitatea Craiova, care a petrecut zece ani alături de gruparea din Bănie, este aproape să semneze cu o nouă formaţie din Superliga.

UPDATE | Oficial, Petrolul Ploieşti anunţă că a ajuns la un acord cu Alexandru Mateiu, care a semnat un angajament pe doi ani.

În vârstă de 34 de ani, Mateiu evoluează pe postul de mijlocaş.

A început fotbalul la FC Braşov, echipă cu care a câştigat liga secundă în sezonul 2007/2008, iar ultimii 10 ani i-a petrecut la Universitatea Craiova, unde a cucerit 2 Cupe şi o Supercupă a României.


Fostul mijlocaş defensiv al celor de la Universitatea Craiova este aproape de o nouă echipă din Superliga. La vârsta de 34 de ani, Mateiu este aproape de un transfer la Petrolul Ploieşti, echipa preluată recent de investitori turci care vor să facă performanţă în România, anunţă Fanatik.

Alexandru Mateiu, aproape de o formaţie cu pretenţii din play-out

Experimentatul mijlocaş care a bifat peste 300 de partide în Superliga, alături de Universitatea Craiova, s-a despărţit de formaţia olteană la capătul barajului pentru preliminariile UEFA Conference League, disputat pe stadionul "Ion Oblemenco", împotriva Universităţii Cluj. Oltenii au reuşit să se impună împotriva "şepcilor roşii" şi vor disputa cel puţin un tur preliminar în UEFA Conference League. Alexandru Mateiu a cucerit alături de Universitatea Craiova două Cupe ale României şi o Supercupă. 

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului ajuns la vârsta de 34 de ani, conform transfermarkt.com

Înainte de a ajunge la Craiova, Mateiu a îmbrăcat culorile celor de la FC Braşov, echipa sa locală. Acum, Mateiu ar putea deveni primul transfer din noua eră de la Petrolul, cea a lui Mehmet Topal, care va debuta în cariera sa de antrenor, pe banca Petrolului Ploieşti. Fostul mare internaţional turc abia aşteaptă să-l întâlnească pe Gheorghe Hagi, idolul român din Turcia, în duelurile directe din Superliga.

Afla mai multe despre: petrolul ploiestimehmet topalalexandru mateiusuperligauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare