Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj a realizat al doilea transfer al verii! Dan Petrescu a adus un fotbalist cu experienţă europeană în Gruia

OFICIAL | CFR Cluj a realizat al doilea transfer al verii! Dan Petrescu a adus un fotbalist cu experienţă europeană în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a oficializat transferul lui Armend Thaqi (31 de ani), de la KF Ballkani, formaţie din campionatul din Kosovo.

CFR Cluj şi-a oficializat al doilea transfer al acestei veri. Este vorba de venirea în Gruia a lui Armend Thaqi, un internaţional kosovar în vârstă de 31 de ani, venit de la KF Ballkani, o fostă adversară a celor de la CFR Cluj, în UEFA Conference League.

Fotbalistul născut la Priştina este noul jucător al celor de la CFR Cluj. Experimentatul apărător lateral cu prezenţe în grupele UEFA Conference League, cât şi goluri la nivel european, a semnat cu CFR Cluj la finalul înţelegerii sale cu Ballkani, una dintre cele mai titrate echipe ale statului balcanic. 

Transferul lui Thaqi vine după o serie de despărţiri la CFR Cluj. Filippo Falco, Omar El Kaddouri şi Petar Mamic au părăsit gruparea "alb-vişinie". Cei trei jucători aduşi în iarna acestui an nu au corespuns cu cerinţele antrenorului Dan Petrescu şi au părăsit gruparea din Gruia. 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Armend Thaqi, conform transfermarkt.com. Thaqi a cucerit trei trei titluri în Kosovo, alături de Ballkani, pe lângă participările în preliminariile şi în grupele UEFA Conference League.

Armend Thaqi, noul jucător al celor de la CFR Cluj

"Bine ai venit, Armend Thaqi! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Armend Thaqi este noul nostru fundaş dreapta.

Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în ţara sa natală. Un pasator decisiv desăvârşit, Armend vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, echipă pentru care a bifat 172 de apariţii, dintre care 3️3 doar în competiţiile europene, semnând 15 goluri şi 36 de assist-uri! 

În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la Echipa Naţională a Republicii Kosovo, bifând până acum 5️ prezenţe pentru reprezentativa ţării sale. Îi urăm bun venit în Gruia şi cât mai multe reuşite alături de noi!", au transmis cei de la CFR Cluj, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: cfr clujarmend thaqidan petrescuuefa conference leaguekosovoballkani 

viewscnt
Articole similare